Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fogadhatok el az első 3 randin a pasitól úgy hogy ne tűnjek pofátlannak, ha meghív fagyizni mennyi gombócosat kérhetek hogy ne gúvadjon a szeme?
csak nem megy tönkre 3 gombócba...
Szerintem italt fizesse, ha a kaja sokba lenne, akkor azt felezzétek, de mondjuk egy pizzát csak kibír.
Én azt szoktam, hogy felajánlom kajánál, mindenki a magáét fizeti, de ha akar fizetni, nem erősködöm.
Ha sokat jártok moziba, kajálni, akkor az működjön, hogy egyszer te, egyszer ő fizet.
Egy nem túl drága üdítőbe, vagy 2 gombóc fagyiba nem fog tönkre menni, ha meg ennyitől gúvad a szeme, akkor spúr.
Én is maximum ennyit fogadok el, egyébként pedig ragaszkodom hozzá, hogy felesben fizessünk és következő alkalommal én fizetem a fagyit. :)
Ez legfőképpen az anyagi helyzetétől függ. Gimis koromban nem kaptam zsebpénzt, egy mély lélegzetre sem tudtam volna meghívni egy csajt. Ezért nem is próbálkoztam. Most suli mellett tudok melózni, így sokkal könnyebb, nem az ártól gúvadna a szemem, hanem attól, hogy mennyit tud benyomni:) Ha van miből, szívesen meghívom, nem nézem az árakat.
Igazából szerintem a legfontosabb a csaj hozzáállása. Attól függetlenül, hogy nem engedem fizetni, jó érzés, hogy nem várja el... A másik, hogy ne legyen lehúzós p.csa, akinek az számít, hogy mire hívjuk meg, vagy a másik aki csak kelleti magát, hogy ingyen éljen egy napot, esetleg 2-3-t. A pofátlanság szerintem nem a gombócok számától függ, hanem a stílustól!
Szerintem ne parázz, úgyis olyan helyre visz, amit megengedhet a pénztárcája! Fagyiból meg: hát szerintem te sem eszel 3 gombócnál többet, nem? :D Annyit meg nyugodtan kérhetsz.
Ha étterembe visz, nyilván ne libamájat rendelj, hanem valami középkategóriásat, mint pl pizza, v gyros tál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!