Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmesélitek a legrémesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmesélitek a legrémesebb randitokat?

Figyelt kérdés

2012. máj. 24. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem
2012. máj. 24. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:
egy székkel arrébb ült le, másik meg még smárolni se tudott
2012. máj. 24. 21:37
 3/8 anonim válasza:
Amerikai Pite! nézd meg ha érdekel a téma.
2012. máj. 24. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
elmentünk étterembe , sétáltunk a parkban , smároltunk, felébrettem és a .... :( nagymamám nézte az öcsémmel ahogy a plüskutyámmal smárolok
2012. máj. 24. 21:42
 5/8 anonim válasza:
Nem jött el.
2012. máj. 24. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Szó szerint volt kissé rémes...kórházban találkoztunk mert a srác bent volt én meg meglátogattam. Kint ültünk a kórház kertjében, pont az intenzív osztály mellett (mint később kiderült, akkor még nem tudtuk) és egyszer csak kitoltak egy letakart hullát ilyen kis kocsin vagy mittomén mi az, végigtolták előttünk, ott zötykölődött, kissé horrorisztikus volt :S :D 24/L
2012. máj. 24. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Flegma volt, nagyképű, bunkó és a vacsi végén közölte, hogy neki nincs pénze :D 25L
2012. máj. 24. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:

2 órát dumáltunk, semmi jelet nem adott, én nem léptem, aztán hazamentem és kész, tök ciki volt

22f

2012. máj. 24. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!