Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 193 cm magas vagyok! Csajok titeket zavarna hogy ilyen magas vagyok?
Én 193 cm magas vagyok!Csajok titeket zavarna hogy ilyen magas vagyok?
Ti milyen magasak vagytok?
Mi fontos nektek egy pasiban külső és belső szempontból?
Kort is írjatok!! köszi
Nem zavarna, sőt! Örülnék, hogy magassarkúban sem vagyok magasabb mint te :) kellemetlenebb, hogyha alacsonyabb vagy, hidd el, van benne tapasztalatom, és nem is tartott sokáig (persze nem a magassága miatt, de kicsit kényelmetlen érzés volt hogy fölénőttem magassarkúban)
24/L 167cm + magassarkú :)
Nem. Volt ilyen magasságú barátom.
Az a helyzet, hogy én választok. Nem direkt, mert emberkedek, hanem mert így jön ki a lépés, szóval akaratlan a dolog.
Ha nagyon jóképű vagy, akkor nem érdekel a magasságod, de alapból azt vallom, hogy 185 felett kezdődik a férfi, szóval a te magasságod már jó.
De az is kell, hogy nagyon jóképű és intelligens legyen...
nem, sőt én például a magas pasikra bukom xDD pl. múltkor is szembe jött egy 2 méter magas helyes srác és azt hittem "behugyozok" xDD
16/L
165 cm
kedves, figyelmes, ő kezdeményezzen,ne legyen a külsőség a mindene stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!