Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tudnátok tanácsolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

David_Hustler kérdése:

Mit tudnátok tanácsolni?

Figyelt kérdés

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehetne levenni egy csajt(akivel szinte még nem is beszéltem) a lábáról, vagy bármilyen más esetben egy csajt(ha ismerem, akkor azt)? Tulajdonképpen nekem még nem volt barátnőm, és nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz. Arról hallottam, hogy menjek oda hozzá, szólítsam meg stb.. de nekem ez nem nagyon megy :/ Igazából "félek" hogy el fognak utasítani, mert nem vagyok egy hű de jó és szép srác. Jóformán így nézek ki: 198cm, 105kg, kevés izom, viszont jó fej, érzelmes, kedves srác vagyok. Már sok csaj mondott nekem NEM-et, de most akivel talán lehetne valami, azzal meg még nem igen beszéltem, meg hát "félek" odamenni, stb.. ill. ha a barátaival van, akkor hogyan lehetne elhívni tőlük? 1suliba járunk :D

Köszi szépen előre is.

16/F

2012. máj. 24. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó nagy nyúl!
2012. máj. 24. 19:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Normális választ ha lehet, kössz ;)
2012. máj. 24. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel félénk vagy irj neki neten facebook iwiw valahol aztán majd meglátod hogy reagál
2012. máj. 24. 19:50
 4/5 anonim válasza:
16 évesen 198 cm magas vagy? :D
2012. máj. 24. 20:50
 5/5 A kérdező kommentje:
20:50 Igen :DD
2012. máj. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!