Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kerek fenék, karcsú derék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerek fenék, karcsú derék? (képpel)

Figyelt kérdés

Vékony vagyok, szeretném formálni az alakomat.

[link] Ilyen karcsú derekat szeretnék.

[link] Hogyan lehet ilyen kerek fenekem?

Milyen gyakorlatokat ajánlotok?

2012. máj. 23. 11:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy türelmetlen vagyok, sok mindent kipróbáltam már, egy éve olvasgatok minden félét, állítottam már össze magamnak saját edzéstervet, van Rubint Réka dvd-m is, de ha nem látom az eredményt, feladom. Annyira elegem van már abból, hogy mindenhol csak "fogyj gyorsan, hogyan kell fogyni, mit tegyél a fogyás érdekében" című hülyeségeket olvasom. és aki hízni akar?? Azt jól tudom, hogy a kerek fenékhez izom kell.. Rubint Réka popsi és csípő gyakorlatait végzem, de attól félek, hogy nem izmosabb lesz, hanem kisebb a fenekem. Ma benyögött egy olyat, hogy soványabb vagy, mint tegnap.. ettől úgy bepánikoltam :O A másik meg, hogy mindenhol olvasom h étkezz egészségesen, egyél fehérjedús ételeket, ahogy itt is leírtátok, tud nekem valaki pontosítani, hogy mi az amitől hízni fogok? :D
2012. máj. 23. 12:58
 12/21 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de ez a karcsú derék tényleg genetika. ha egyszerűen nem olyan alakkal születtél, ami a képen levő, széles csípő, vékony derék, akkor edzhetsz akármennyit. komolyan. ez olyan, h a fejformádon se tudsz változtatni. a fenékre viszont rágyúrhatsz, ajánlom a biciklizést.
2012. máj. 23. 13:42
 13/21 Sephiroth válasza:
Irtam privibe, de lehet feleslegesen. Amit ott leirtam az csak toredeke annak amire szuksege van valakinek aki tudatosan es jol akar csinalni a testformalast.
2012. máj. 23. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:
34%

Hagyjátok már ezt a genetikát,nem unjátok még,nemsokat eddzettek ahogy látom,max a fotelkondi,sok munka munka munka vagyis edzés edzés diéta megfelelő kajálás,semmi cukros löttyi,hamburger,pizza még csak rá se nézzél :O

Csináltass egy jó edzéstervet magadnak,simán lehet ilyen tested ez a test amit linkeltél első osztályú,kőkemény meló előre szólok.

2012. máj. 23. 17:00
 15/21 anonim ***** válasza:

fotelkondi, mi?

kedvesem, én ilyen testtel születtem, amit a kérdező mutogat, ugyanilyen széles csípőm van és vékony derekam, és azt is tudom, hogy vannak ismerőseim, akiknek ez a vonal kissé egybe van és BÁRMENNYIT is edzenek, ez a vonal SOHA nem fog megváltozni. lehet rajta alakítani, de alapjában ez az alkat NEM fog változni!! nem hangoztasd már a hülyeségeidet!

2012. máj. 23. 18:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Pedig nem jól látod utolsó,figyelj én 50kg kis p_cs voltam 25-ös karral,beesett seggel.Ma vagyok 92kg-os izmos pasi,kerek feszes izmos hátsóval,amibe rengeteg melóm van,volt,hogy már sírtam edzésem.A V izmom is látszik pedig iszonyat ahogy kinéztem,akkor hol a genetika itt?
2012. máj. 23. 19:46
 17/21 anonim ***** válasza:
utolsó!!!! ha nem figyeltél, akkor leírom még egyszer!!!! a fenékre igenis lehet gyúrni, lehet alakítani!!! én a derék-csípőre értettem, ami az első képen van! Figyelj már kicsit jobban és utána okoskodj!
2012. máj. 23. 20:12
 18/21 anonim válasza:
Kicsit off lesz ez most,de ez van:) Szóval a derék ügy bárki bármit mond nem alakitható,az oké,hogy fogyni és vmennyit formalni lehet,de aki egyenes alkat az sosem lesz ilyen homokóra..erre én vagyok az élő példa: 2éve dagadt 96kg-os lány voltam és sok edzéssel és normális étkezéssel lefogytam 56kg-ra,izmos vádli,kar,popsi kivéve a derekam nem lett homokóra csinálhatók én vele bármit..hasvideók.hkarika stb..ez van:)) popsira taposógépet ajánlom erősen kérdező nekem bevált.
2012. máj. 23. 22:12
 19/21 anonim ***** válasza:
erről beszélek én is. ugyanolyan, mint hogy a fejformádat se tudod alakítani, ha neked szögletes, akkor sose lesz ovális.
2012. máj. 23. 22:15
 20/21 anonim ***** válasza:
youtube = zuzkalight és szevasz csináld azokat amiket ő
2012. máj. 23. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!