Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kerek fenék, karcsú derék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerek fenék, karcsú derék? (képpel)

Figyelt kérdés

Vékony vagyok, szeretném formálni az alakomat.

[link] Ilyen karcsú derekat szeretnék.

[link] Hogyan lehet ilyen kerek fenekem?

Milyen gyakorlatokat ajánlotok?

2012. máj. 23. 11:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
33%
Mindkettő amit linkeltél genetika, sorry.
2012. máj. 23. 11:56
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
Photoshopot tudom ajánlani.
2012. máj. 23. 11:58
 3/21 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kértem, nem azt mondom, hogy ugyanilyet szeretnék. Tudom hogy genetika, de vhogy csak tudok formálni rajta. szóval???
2012. máj. 23. 11:59
 4/21 anonim ***** válasza:

konditermet ajánlanék és/vagy személyi edzőt.

az edző összeírja a megfelelő étrendet és edzéstervet

2012. máj. 23. 12:00
 5/21 Johnny B. Goode ***** válasza:
A fentieket én is szeretném, ha van ilyened, feltétlenül keress meg :D
2012. máj. 23. 12:00
 6/21 Johnny B. Goode ***** válasza:
Jaj, bocsi, visszavonom, mert az enyém nem normális válasz volt, de nem láttam a normális választ kérő hsz.-t.
2012. máj. 23. 12:01
 7/21 anonim ***** válasza:
Konditerem,taposógép,fogyókúra,stb
2012. máj. 23. 12:09
 8/21 A kérdező kommentje:
De vékony vagyok, én nem szeretnék fogyókúrázni. Kéne egy edzésterv ami tuti beválik és még ha nem is ilyen (mint a képen), de hasonló alakom lesz :)
2012. máj. 23. 12:12
 9/21 anonim ***** válasza:

Vegyél/tölts le valami edzős dvd-t. Rubint Rékát vagy ilyesmit. Ezekben különböző izomcsoportokra vannak gyakorlatok és ki tudod válogatni magadnak, hogy mit szeretnél formálni. Aztán már magadnak is tudsz kitalálni hasonló gyakorlatokat, meg szerintem a neten is találsz tippeket. Biztos vannak ilyen oldala. Én nem nézek most utána, de ha beírsz valami olyasmit a google-be, hogy alakformálás, vagy tornagyakorlatok, akkor biztos találsz jó dolgokat. :)

Remélem ez hasznos válasz volt. :)

2012. máj. 23. 12:26
 10/21 anonim ***** válasza:

Olvasgasd a sportrovatot.

A derék nagyon genetikafüggő, a fenék jobban alakítható. A kerek fenék meg nem a zsírtól kerek, hanem az izomtól (jóesetben, bár a linkelt nem is kerek), szóval kell bizony súllyal guggolnod, meg kitörnöd, de mekkora fasság már csak fél testre edzeni, szóval akkor már eddz teljes testre, nézz bármilyen kezdő átmozgató edzéstervet, és csináld pár hónapig. Persze emellé kell a rendes kajálás (hízáshoz fehérjedús tömegnövelő étrend), hiszen valamiből fel kell épülnie annak a kerekségnek. És ez sajna se nem párhetes, se nem könnyű munka lesz.

A "fogyókúra" szót, és a nőimagazinos alakformálást meg úgy felejtsd el, ahogy van.

2012. máj. 23. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!