Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon buta voltam, hogy ezt így mondtam neki?
Több, mint egy hónapot beszéltem egy pasival msn-en keresztül, majd végre találkoztunk is és már az első alkalommal meg akart fektetni, de leállítottam azzal, hogy nem is ismerjük egymást és hogy most még nem lesz semmi. Majd a következő alkalommal is bepróbálkozott, a felső ruhadaraboktól megszabadultam, de alulról nem voltam hajlandó vetkőzni és mondtam neki, hogy ha csak szexet akar, akkor keressen valaki mást. Erre csak viccesen annyit mondott, hogy aha, szóval el akarom őt küldeni? De mondtam, hogy azt azért nem.
Tulajdonképp azóta is keres, meg többször mondta, hogy jó velem lenni, de kicsit piszkál, hogy így nyíltan megmondtam neki, hogy nem fogok még vele lefeküdni. Csak azt mondtam, amit gondoltam. Kézzel való kényeztetés belefér, de egyelőre ennyi, ha nem elég neki, akkor továbbállhat.
Szerintetek hülyeség volt neki ezt így megmondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!