Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olasz vagy a spanyol nők szebbek "úgy általában"?
Véleményem szerint az olaszok. Pl. a Bianca Guaccero. Istennő.
Mondjuk már megkaptam párszor hogy nekem aztán fura ízlésem van, de szerintem mindkét nemzet hölgy tagjai csúnyák, de az olasz nők meg kifejezetten. :( Kár h nem csekkoltam le a nőket mielőtt elkezdtem olaszul tanulni.
Spanyol lányok közül múlt héten találkoztam az elsővel aki tényleg szép volt, de persze h foglalt volt.
Lengyel s magyar lányok!!! :D
27F
Nagyjából a 8. válaszadóval értek egyet. Azzal együtt, hogy én még szép spanyol nőt nem láttam egy-két énekesen kívül, még mindig azt mondom, hogy nem lehet általánosítani. Látatlanban azt mondanám, hogy az olasz nők biztos, hogy szebbek, de mivel még nem voltam Olaszországban, és huzamosabb ideig Spanyolországban sem, így ez alapján legfeljebb csak előítéleteim lehetnek.
Barcelonában töltöttem 3 napot összesen, ezalatt egyetlen szép spanyol nőt nem láttam (igazából még fiatalokat sem). De valószínűleg csak véletlenül alakult így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!