Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárnő kitörölt Facebookon az ismerősei közül, pedig tudja hogy szerelmes vagyok belé. Most mit csináljak?
KB. 1 éve már az ismerősöm Facebookon.
azt el kell mondani, hogy írtam egy megjegyzést egy videójához a Youtuben kb 1 hónapja.
DE álnéven, úgyhogy nem jöhetett rá, hogy én vagyok.
Tegnap előtt észrevettem ,hogy törölt az ismerősei közül...
nem tudom ez véletlen egybeesés vagy valahogy rájöhetett hogy én írtam...szerintetek ?
24 éves????
Ez most komoly? Valami főiskolai tanár vagy mi?
óóó, istenem, milyen szép is volt az élet a facebook előtti időkben, amikor még nem ilyeneken múlt egy kapcsolat, hogy egy youtube video-t hogy kommentál valaki
amúgy nyilván azért törölt, mert nem szeret viszont, nem akarja, hogy kapcsolatban legyetek
Nem értem miért lenne gáz....
Amikor beszólt nekem, nem mondhatok neki mégse olyanokat
mert még kirúgnának.
de a videójához írtam néhány dolgot...
de végülis bárki lehetett volna nem ?
nem értem miért törölt.
nagyon durva dolgokat írtam a videóhoz, de sajnos visszacsinálni már nem tudom .
Biztos sejti, hogy én írtam, különben miért törölt volna ki
amikor már 1 éve ismerőse voltam a facebookon...nem ?
csak én lettem törölve.
Figyeltem arra hogy mindig kitöröljem amit megnéztem.
Ha esetleg hozzászóltam valamelyik videóhoz, csak azt
láthatta hogy magyarul írt valaki ...nem csak én vagyok egyedül magyar aki ismerőse facebookon.
DE van olyan sejtésem , hogy rájött hogy én írtam...
már előre rettegek mi lesz ha összetalálkozok vele.
Habár én mindenképp megakarom kérdezni, mi volt az az ok amiért kitörölt....
szerintetek megkérdezzem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!