Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ajándékot vegyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek a lánynak? 13/F

Figyelt kérdés

Egy lányba nagyon rég óta szerelmes vagyok, és már adtam neki 1-2 ajándékot is.Tudja higy szeretem őt.;) Milyen ajándékot vegyek neki? 13 éves lány minek örülne?

13/F

2012. máj. 20. 22:38
1 2 3
 21/30 Johnny B. Goode ***** válasza:
13 évesen remélem már alszol :D
2012. máj. 20. 23:04
 22/30 anonim ***** válasza:
Csá! Abban igazuk van, hogy nem muszáj ajándékokkal elárasztanod, ha ő is szeret, akkor elég az is, hogy ott vagy neki :) A barbie-s válaszokkal meg ne is törődj :) Az én barátnőm is 13 éves, de ajándékok nélkül is rájött, hogy szeretem :) Nem azt mondom, hogy hagyd abba az ajándékozást,mert az jó dolog, csak ne vidd túlzásba.. Ja és hogy mit vegyél? Én plüss állatot vennék, de csak olyan picit :) Na sok sikert :) 14/F
2012. máj. 20. 23:10
 23/30 anonim ***** válasza:

Mindenki csak olyan ajándékot vegyen, amilyet a saját keresetéből megengedhet magának.

Te semmit, mivel akármit veszel is azt végül is a szüleid pénzén veszed neki.

2012. máj. 21. 14:31
 24/30 A kérdező kommentje:
23: Nem olyan ajándékokra gondolok, hogy többszázezres aranylánc, vagy ilyesmi.Csak hogy ilyen csokiit, vagy plüssálltatot, ilyesmit, amit azért saját pénzemen is simán meg tudok venni.
2012. máj. 21. 20:26
 25/30 anonim ***** válasza:

saját pénzeden...arra céloz, hogy nem valószínű, hogy már dolgozol.

Nem kell ajándékokkal elhalmozni egy lányt, inkább csinálj közös programot.

2012. máj. 21. 21:13
 26/30 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy olyat vegyél, amit a saját pénzeden meg tudsz venni, de mivel nincs saját pénzed, ezért semmit ne vegyél.

Kétlem, hogy 13 évesen keresel már. Akkor tehát nincs saját pénzed, csak amit a szüleid adnak.

Ergo bármi veszel, azzal a szüleidet terheled.

Egy 13 éves gyereknek vegyenek a SAJÁT szülei ajándékot, ne a kis barátja. Ti csak csináljatok ingyen programokat, ne a szüleid pénzét szórd más gyerekekre.

Egyébként sem kellene rászoktatni a lányt, hogy csak mert tetszik neked, máris ajándékokat kaphat. Akármilyen csekélységeket vennél, inkább ne vedd meg. Plüssállat 1 hónap múlva már ott fog porosodni a polcán, egy év múlva meg elteszi a szekrény mélyére és sose néz rá többet.

Csokit, édességet meg vegyenek neki a szülei.

2012. máj. 22. 10:08
 27/30 anonim ***** válasza:

azért egy kis ajándékot kaphat. nem kell úgy leszólni, mert ha szeretne venni neki valamit, akkor hadd vegyen. vegyél neki valami olyant, amit mindig magánál tarthat. ne legyen túl drága, de túl olcsó sem. valami közepest. ami megfelel a kereteidnek.

14/L

2012. máj. 22. 10:14
 28/30 anonim ***** válasza:
már kapott ajándékot, nem is egyet. nem azon, van a hangsúly, hogy sose vegyen neki, hanem azon, hogy teljesen felesleges, amit csinál. Max. születésnapra, névnapra egy csoki, vagy kártya, vagy kis plüss, az teljesen oké, de hogy csak úgy ajándékozgasson, az hülyeség!
2012. máj. 22. 11:25
 29/30 anonim ***** válasza:
Szerintem a kézzel készített cuccoknak örülne a legjobban, vagy csak vidd el sétálni valami szép helyre! 13/L
2012. máj. 27. 09:27
 30/30 anonim ***** válasza:
Sajnos #9-nek van igaza, én is 13/F vagyok, 11 évesen már megtörtént velem ezen eset :'D Annyit mondok, hogy ne ajándékokkal áraszd el, kivétel születésnap, névnap, hanem hívd el mondjuk pénteken egyet mondjuk parkba sétálni, beszélgetni, vagy valami. Azóta két gyönyörű lánnyal jártam, pedig csak (vagyis remélem, hogy annyi :'D) én is max. 6-os vagyok. (Ezekkel a lányokkal azért nem járok most, mert velük én voltam szemét, pedig én kezdeményeztem :D)
2012. jún. 22. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!