Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vegyek a lánynak? 13/F
Egy lányba nagyon rég óta szerelmes vagyok, és már adtam neki 1-2 ajándékot is.Tudja higy szeretem őt.;) Milyen ajándékot vegyek neki? 13 éves lány minek örülne?
13/F
Mindenki csak olyan ajándékot vegyen, amilyet a saját keresetéből megengedhet magának.
Te semmit, mivel akármit veszel is azt végül is a szüleid pénzén veszed neki.
saját pénzeden...arra céloz, hogy nem valószínű, hogy már dolgozol.
Nem kell ajándékokkal elhalmozni egy lányt, inkább csinálj közös programot.
Én írtam, hogy olyat vegyél, amit a saját pénzeden meg tudsz venni, de mivel nincs saját pénzed, ezért semmit ne vegyél.
Kétlem, hogy 13 évesen keresel már. Akkor tehát nincs saját pénzed, csak amit a szüleid adnak.
Ergo bármi veszel, azzal a szüleidet terheled.
Egy 13 éves gyereknek vegyenek a SAJÁT szülei ajándékot, ne a kis barátja. Ti csak csináljatok ingyen programokat, ne a szüleid pénzét szórd más gyerekekre.
Egyébként sem kellene rászoktatni a lányt, hogy csak mert tetszik neked, máris ajándékokat kaphat. Akármilyen csekélységeket vennél, inkább ne vedd meg. Plüssállat 1 hónap múlva már ott fog porosodni a polcán, egy év múlva meg elteszi a szekrény mélyére és sose néz rá többet.
Csokit, édességet meg vegyenek neki a szülei.
azért egy kis ajándékot kaphat. nem kell úgy leszólni, mert ha szeretne venni neki valamit, akkor hadd vegyen. vegyél neki valami olyant, amit mindig magánál tarthat. ne legyen túl drága, de túl olcsó sem. valami közepest. ami megfelel a kereteidnek.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!