Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy merjen lépni a srác?
Tetszem egy srácnak, csak az a baj, hogy a közelemben tök szerény, beszélni is alig mer, szerintem azért, mert azt hiszi, hogy nem bírom őt. Mert ő amúgy egy menő srác, régebben nekem nem tetszett, mert azt hittem, hogy egy menőzős bunkó, így vétettem pár hibát, amikor közeledni próbált.
Most mit csináljak?
"mert azt hittem, hogy egy menőzős bunkó, így vétettem pár hibát, amikor közeledni próbált."
Gondolom letetted párszor a srácot, ami nem is lenne baj, sok lány csinálja ezt az elején, megnézi, hogy valóban az-e a srác, akinek mutatja magát, de mivel ezzel kizökkentetted a szerepéből látható, hogy igazából csak megjátszotta, hogy "menő".
Amúgy meg azzal, hogy "figyelj bocsi, amiért ezt meg azt csináltam/mondtam" mágikus eredményeket érhetsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!