Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Az ilyen udvariasságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Az ilyen udvariasságok még manapság is megtalálhatók? Igénylitek?

Figyelt kérdés

Pl. Ha leülünk valahova kihuzom neki a széket.

Előre engedem az ajtón.

Fizetem neki a mozit.

2012. máj. 20. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ajtóban előre engedésre, egyéb figyelmességre természetesen igényt tartok, és kifejezetten tetszik, ha egy pasinak ez természetes. Tehát nem csak az első két randin viselkedik így, hanem ilyen a neveltetése.

Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor az első három találkozáskor egy úriemberrel van dolgom, egy hónap után meg felrúg az ajtóban. :S

A mozi fizetése jól esik, és ha tudom, hogy neki ez nem gond, akkor nem lesz kínos. Mást meg én fizetek, pl. meghívom mozi után egy fagyira, vagy én veszem a kólát és kukoricát. De nekem az már kínos, ha mindig mindent a fiú fizet, főleg ha tudom, hogy ezt egyébként nem engedhetné meg magának anyagilag.

2012. máj. 20. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Ha előre enged szórakozó helyen, akkor nagy paraszt a pasi. Az nem a lovagiasság hanem a tudatlanság bizonyítványa. Szórakozó helyen pont a férfi megy előre, mivel ha bent verekedés van, akkor a férfi kapja a pofont.

A fizetés jól esik, de akkor ha neki ez nem teher és én is viszonozhatom valahogy.

Nőt egyedül a színházban engedünk előre.

22/L

2012. máj. 20. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazad van, de elmondanám neked, hogy hallottam már az ellenkezőjét is. :)

A lány nem tudta, hogy mi az illem és leparasztozta a srácot, mert ő ment előre. A fiú amúgy jól kezelte a helyzetet és miután a csaj lehiggadt, szépen elmagyarázta neki, hogy szórakozóhely esetén mi a szabály. A lány utána majd elsüllyedt. :))

2012. máj. 20. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az alap, hogy fizeted a fogyasztását, manapság már ez jelenti az udvariasságot, másban inkább egyenrangúan akarnak viselkedni a nők.

A szék kihúzása nem divat már, ajtóban pedig illik előre engedni, kivéve kocsmában, discoban, más tömegrendezvényen, szórakozóhelyen, amikor a férfinak kell előre menni.

Kabát lesegítése, felsegítése, ilyesmik jól esnek néha, de ha túl modorosan csinálják ez ilyen udvariasságot, nagyon nagy körítéssel, akkor inkább kellemetlen, mert nagyon megjátszott, látszik, hogy a hatásért csinálja a pasi, hogy elájuljak és elvárja az elismerő pillantást, hogy ő mekkora jó pasi emiatt.

23/L

2012. máj. 20. 11:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen mindenkinek.
2012. máj. 20. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ám a 2.nak igaza van. Étterembe is a férfi megy először és tartja a nőnek az ajtót :) De amúgy szeretem ha valaki udvarias. Mondjuk nem várom el, h kihúzza nekem a széket, azt kicsit erőletettnek és túlzásnak tartom.

Ha fizeti a mozit, akkor a kukoricát és a cólát szeretném én fizetni, főleg ha nem nagyon engedheti meg magának. Nem értem miért gáz ha felesbe fizetik vagy a nő is fizet.

2012. máj. 20. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!