Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak inkább az alacsony vagy a magas, férfias termetű fiúk jönnek be? (15F-178 cm)
:))))))
15 éves vagy és leszólod SP-t,férfias imidzsre hajtasz,nem gondoltam hogy van ilyen ebben a korban,de én a szárnyaim alá veszlek:)
Őszinte leszek hozzád,a felfogásod jó,én is ilyen vagyok.25 éves,igaz csak 176 cm,és nem egy nádszál legény:)
A helyzet az,hogy a korodbeli lányoknál nem biztos hogy annyi eséllyel indulsz,mint egy sp hasonmás,mert meg vannak fertőzve Robert Pattisonnal vagy ki az istennel és a társaikkal.Viszont később könnyebb lesz a helyzet,mert a korodbeli lányok is érettebbek lesznek,nő lesz belőlük(remélhetőleg) és nem egy gyíkfing srác mellet akarnak majd mutatkozni.a lényeg hogy maradj önmagad,sportolhatsz egy kicsit,hogy jó testalkatod legyen,de nem kell izomagynak lenni vagy nem kell lefogyni,nem kell gyantáznod magad,ne vasald a hajad meg ilyenek.lehet hogy egy darabig egyedül leszel,de később már nem lesz probléma;)
mivel én is magas vagyok, 178 cm környékén, nem tudnék mit kezdeni egy alacsony sráccal, legyen akármilyen jó fej is, akkor sem lenne vonzó számomra férfiként. :D a barátom is közel két méter magas, 100 kilón felül, de nem az a "hájas" típus, és imádom, hogy felnézhetek rá (fizikailag is) és ahogy az erős karjaival átölel. most ha ehhez a magassághoz társulna 80 kiló, hát, nem biztos, hogy olyan vonzó lenne a dolog. egy ropit ölelgetni... :) szóval, azért az arányok is fontosak.
persze, ahogy itt valaki írta előttem, hogy ő 160 cm magas lány - neki pl. egy 170 cm-s srác is lehet "magas".
1.Hányok SP-től.
2.Nem bírom az alacsony pasikat
3.Aki 175 cm alatt van az nálam szóba se jöhet
15L-170cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!