Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak inkább az alacsony vagy a magas, férfias termetű fiúk jönnek be? (15F-178 cm)
előző:
1. a "duciságon" v a "vékonyságon" (!!!jobb esetben!!!) könnyebben lehet változtatni mint az ember magasságán (mert azon abszolút de nem lehet). akármit csinál, akk sem lehet magasabb.
2. ha az a bizonyos duci nő nem fikáz engem, akk én se fikázom őt. de most lefikázott egy nő, és én meg visszafikázok. ja mert férfi vagyok és ne oltsak le egy nőt? nem, nem vagyok férfi (sajnos csak 179 cm vagy :( )
Nem, rád semmi rosszat nem mondott. Általánosságban beszélt anoniman, ha magadra vetted az a saját problémád. Mégis mi a fenének érdekel egy olyan ember meglátása,akivel jó esélyed van rá, hogy soha az életben nem találkozol?
És nem, nem lehet változtatni minden esetben, ahogyan a mellméreten sem.
Szóval nyugodtan bizonygathatod az igazad, ő őszinte volt, és semmi bántót nem mondott. És mint írta, senki szemébe nem mondja ezt. Anonim fórumon el kellett volna titkolnia a meglátását, nehogy valaki besértődjön?
Ne vicceljünk már.
dehogynem, megsértett. (179 cm vagyok).
és azért zavar h több ezer férfi társamat leoltotta. ezért is válaszoltam vissza.
(mellméreten is lehet változtatni műtéttel, attól el kell tekinteni h ki h áll ehhez a dologhoz de akk is lehet rajta változtatni).
ui.: én meg nem általánosságban beszéltem, hanem őt "hurrogtam" le. mégis te válaszolsz....
Bocsánat, hogy közbeszólok a fennkölt vitába, de én például csak 172 cm vagyok, mégis férfinak érzem magam. És bizony ez jórészt azon is múlik, hogy van AKI MELLETT férfinak érezhetem magam.
Szerintem természetes, hogy a magasabb, izmosabb, stb. pasik jobban vonzzák a nőket, ez a törzsfejlődés során így alakult ki. De azért nem CSAK ez az, ami vonzóvá tehet egy férfit. Jó, igen, a gonoszabbak itt biztos a pénzt említenék - igen, például az is - de még sok minden más is.
Számot tevő dolog például egy férfiember intelligenciája, hogy fel lehet-e nézni rá, és nem csak fizikailag. Fontos dolog, ha egy férfinak "van lelke" (bár ezt sok macho olyan férfiatlan dolognak tartja). Nagyon sokat számít a hasonló - vagy éppen homlokegyenest különböző - érdeklődés, hiszen tudjuk, hogy az ellentétek is vonzzák egymást.
Szerintem éppen ezért KISSÉ értelmetlen ez a vita, hiszen az, hogy ki is a vonzó, attól függ, hogy KI AZ, aki vonzónak találja.
Bármely pasi lehet vonzó az egyik lány számára, és érdektelen, vagy éppen taszító egy másiknak. És ez bizony fordítva is igaz.
Szerintem.
Pedro
Aki ott feljebb írta hogy a lányoknak az IQ jön be hát te nem tudom hol élsz:D
Nincsenek problémáim a lányok terén,de jobban járnék ha azt néznék a kinézetem helyett:)
178 azért nem olyan magas amúgy,tök átlag.
Egyébként meg szerintem azért szeretik jobban a magasabbakat mert nekik erősebb a kisugárzásuk...de ezen más is tud javítani,nem csak +10cm
Persze, én válaszolok,mert idegesít ez a hozzáállás.
És bocs, de a műtétet ne vegyük már alap megoldásnak. És mint mondtam,nem téged sértett meg, hanem elmondta a véleményét. Akkor sértett volna meg, ha a képedbe mondja, hogy neki te nem vagy férfi, mert......
Ez pedig, hogy visszaoltod, látod, nevetséges, nem vette magára, te sokkal jobban a szívedre vetted a dolgot, mint ő.
Marha jó neked most mondhatom.
Egyébként a másik dologhoz hozzászólva, vannak nők, akik tényleg az IQ-t nézik.
műtétet nem is alap megoldásnak értettem, de egy mellnagyobbítás még mindig jobban kivitelezhetőbb mint a testmagasság megváltoztatása.
és én is egyszerűen leírtam a véleményem, csak nem általánosságban beszéltem hanem kifejezetten róla mondtam el a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!