Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Prosti árak tudtok mondani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti árak tudtok mondani?

Figyelt kérdés
mennyi egy olyan prosti, akit az utcán szedek össze?azt tudom, hogy a luxus csajok, akik lakásban várnak meg minden, azok kb 10000-be vannak, de egy utcai mennyit kér?

2012. máj. 19. 10:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlragozni itt a kérdést... a pr..tik azért élnek meg mert vannak elhanyagolt pasik vagy akiknek nincs barátnőjük... ez azóta így van amióta a világ világ... vannak olyan helyek ahol elfogadott hogy a felvilágosítás helyett inkább elküldik k..vához a gyereket... (ez mondjuk szerintem durva de attól még van ilyen) De engedtessék meg.. barátnő, feleség mellet k..vázni nem megértendő dolog..a hűség az hűség..keressen másik lányt vagy pasit akinek nem felel meg a társa. A csajok meg lehetnének bevállalósabbak a párjukkal és próbáljanak otthon megadni mindent, hogy ne kerüljön ilyenre sor. Én szeretek mindent megkapni otthon és nem mennék a szomszédba azért mert valami nincs meg... inkább megbeszélném vele és elválnék vagy ha nem túl nagy dolog akkor kompromisszumot kötnék... ennyi. Olyat is hallattam, hogy szülés után változott meg nagyon a nő szexuális aktivitása, igénye, kevésbé lett bevállalós szóval punnyadt lett. Ennek lehet lelki oka is... De el kellene gondolkodni, hogy a pasi ne csak addig keljen míg meg nem szül a csaj... de szerintem ez egy olyan téma ami már érdemelne egy másik fórumot....
2012. máj. 21. 10:33
 22/29 dzsola ***** válasza:
26%
meg kel jol bas*zni minden ro*hat ku*rva rib*ancot
2012. máj. 21. 19:05
 23/29 anonim ***** válasza:
43%
Én ha lenne barátnőm hűséges lennék hozzá és szeretném tiszta szívemből, s nem csalnám meg k*rvákkal, mint te te aljas r*hadék féreg...remélem egyszer jól megbüntet a sors téged, s páros lábbal rugna ki a barátnőd te aljas szemét féreg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. szept. 23. 19:51
 24/29 anonim ***** válasza:
27%
Én ha lenne barátnőm hűséges lennék hozzá és szeretném tiszta szívemből, s megbecsülném, s ha lenne vmi problémánk megbeszélnénk egymás között s NEM csalnám meg k*rvákkal, mint te te aljas r*hadék féreg...remélem egyszer jól megbüntet a sors téged, s páros lábbal rúg majd ki a barátnőd te aljas szemét féreg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. szept. 23. 19:53
 25/29 anonim ***** válasza:
78%
A kérdező élete, azzal és akkor fekszik le, akivel akar. Ezért nem féreg, csak kíváncsi :D
2013. dec. 6. 01:00
 26/29 anonim ***** válasza:
45%

Kedves 25. kérdező! Igen az teljesen oké, hogy útszéli prostikkal csalja meg!!! :P

Én csak a véleményemet írtam le, s szerintem erkölcstelen dolog. Szomorú, hogy manapság a hűség egy párkapcsolatban már nem természetes.

2013. dec. 6. 10:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Még mindig 5-10 ezer forint (Budapesten), vagy most már drágább?
2014. okt. 5. 07:57
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi állszent ember van , a prostituciò egyenlő az emberiség kezdetével, van rá igény..es miniszterek filmsztárok is igénybe veszik őket meg még ki tudja kik ..azt birom itt a Gyakori kérdèsek fòrumon mindenki milyen rendes soha nem csinált semmi olyat amit eltitkol és csak másra mutogatni tud..valamilyen szinten minden nő prosti ...szeretik a szép ajándékokat egy vacsora..egy mozi ide oda elmenni, ès nem biztos , hogy lefekszik veled..és kb 2 prostit vihettél volna el amit belaraktàl a randiba..sajnos keves a tisztessèges làny mint a fehèr hollò..a pénzre megy a legtöbb nő, a kènyelmet szeretik ami érthető..csak akkor nem kell másra mutogatni..mindenki nézzen magába eloszor..állszent világban élunk , fel sem ismerik az emberek magukban a hibát de a másik emberben egybol megtalàlják..legyen szép tetko kocsi pénz kènyelem..nem is èrdemes szòt fecsérelni rà..aki mást mond az hazudik..lehet itt gyult ossze az az 1 tized százalèk a 100 bòl akinek ez egyáltalán nem számit..a többi meg csak okoskodás.
2017. szept. 7. 05:50
 29/29 anonim ***** válasza:

Bizony bizony, jól mondja az előző.

Én meg pasiként végigcsajoztam az eddigi életem, most 54 vagyok. :-).

De !!! Nem potyogtattam csomó babát szanaszéjjel egyedülhagyva az anyukákat, mert tudtam, én nem vagyok alkalmas arra az életformára, hogy nősülés, gyerekek, házhitelre stb stb.

Viszont mindíg megvolt a zsé a szép nőkre. Ennyi.

2022. ápr. 21. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!