Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki unatkozik, vagy egyedül érzi magát?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 22:45
11/20 anonim válasza:
Barátnőm van,mégis egyedül érzem magam. Asszem ebből szakajtás lesz.
12/20 anonim válasza:
Nemcsak egyedül vagyok,de magányosnak is érzem magam...Lehet elsétálok a mekibe egy mcflurryért...
ˇˇ
13/20 anonim válasza:
IGEEEEEEEEEEEEN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!ÉN!
14/20 anonim válasza:
Ez az oldal arra való hogy az unatkozókat összegyűjtse.
Én is trollkodom :D jó poén, a sok hülyének meg le se esik..
15/20 anonim válasza:
ÉÉÉÉNIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!!!!!!!!!! :(
16/20 anonim válasza:
Általános érzés, ogy se egy szerető férfi mellettem, se normális család. Magányos vagyok, egyedül érzem magam rettenetesen a világon.
23/N
19/20 László22 válasza:
Mi az haverok.hu? vagy éppen a szextali.hu? vagy hovatovább love.hu? most melyik? Én azt hittem itt a kérdések és válaszok vannak nem ilyen troll kérdések :D
Ha egyedül érzitek magatokat miért nem teszel ellene? Nem siránkozni kell hanem tenni ellene valamit, ezt nem szeretem mikor siránkoznak és nem tesznek, pedig lehetne tenni ellene csak lusta az ember vagy éppenséggel könnyebb szenvedni.
20/20 anonim válasza:
Sosem érzem magam egyedül mert itt vannak a barátaim :) Unatkozáskor meg lefoglalom magam sorozatokkal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!