Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elég félénk vagyok, tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég félénk vagyok, tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és elég félénk. Hosszas hezitálás után merek csak ráírni a csajra aki tetszik, és eléggé félek közbe (az elutasítástól, és a beégéstől). Ha mégis jól alakul, akkor meg attól tartok, hogy untatom a dolgaimmal. Ha sikerül ezt leküzdenem, általában mindig én írok rájuk, ők szinte sose, ez baj ? Adjatok lécci tanácsokat. :) 18/F

2012. máj. 18. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A lányok ilyenek, ha nem vagy jóképű és magas, akkor esélytelen vagy náluk, de ha pénzes leszel még vehetsz nőt magadnak.

Pontozzatok le nyugodtan, de tapasztaltam, hogy ez megy!

Én sem kellek egy lánynak sem, mert alacsony, vékony vagyok, de már nem is érdekel, inkább élem az életem nők nélkül, mától kezdve nem siránkozok lányok után.

Ha nekik nem kellek, hát ők sem kellenek nekem, van fontosabb dolog is az életben, az anyagiak megteremtése.

2012. máj. 18. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Félsz az elutasítástól, beégéstől.

Mégis mire vagy olyan fene nagy büszke, mitől ez a nagy önbecsülés?

Ne egy lánytól várd, hogy írjon. Fel kell kínálnod tálcán a fejed, különben töketlen leszel a lányok szemében.

2012. máj. 18. 21:09
 3/12 A kérdező kommentje:
magasabb vagyok, és átlagos a képem, csak ugye félénk vagyok, és ezzel sok mindent elcseszek :/
2012. máj. 18. 21:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha csak teheted ne írj, hanem állj elé és személyesen beszélj vele. Biztos lesz elutasítás, de tarts ki akár töbször is megkérdezheted ugyanazt a lányt, csak azért ne vidd túlzásba. És mi van ha beégsz? Ha nem beszélsz vele nulla esély! Ha beszélsz vele 50% vagy igen vagy nem:) Nyugi próbálj beszélgetni mindenféléről ha megértitek egymást azt tudni fogod és nem leszel unalmas.
2012. máj. 18. 21:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Először jobban szeretek Facebookon ismerkedni, és utána személyesen. Kicsit talán tudom gátolni a félénkséget. De igazad van, sok veszteni valóm nincs. Csak amikor élőbe beszélek velük először alig bírok megszólalni. :/
2012. máj. 18. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindent, csak a facebookot ne. Azzal rontottam el egy ismerkedést, mivel nem írt vissza és már nem mertem odamenni személyesen - hiába köszönt rám - mert tudta, mi a szitu.
2012. máj. 18. 21:47
 7/12 anonim válasza:

Az első válaszolóhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nem feltétlenül kell jóképűnek vagy magasnak lennie. Én sem azt nézem, pedig lány vagyok, hanem, hogy mennyire jó társaság.

Az pedig alap, hogy a fiú írjon rá a lányra, mert azért mégse a lány kezdeményezzen.

Sokáig nekem is voltak azzal gondjaim, hogy túl félénk voltam és alig mertem beszélgetni, mert féltem, hogy hülyének tartanak, de aztán megtanultam, hogy ezzel nem érdemes foglalkozni. Ha ezen görcsölsz, akkor egy csomó jó lehetőséget elbaltázhatsz.

Vegyél egy nagy levegőt írj rá, írd le, amit gondolsz, hidd el az esetek többségében ezt értékelni fogják.

2012. máj. 18. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy csak a pénz és a kinézet számít. Vannak még olyan lányok, akiknek többet ér az önbecsülésük és az igaz szerelem minden pénznél. Csak a médiakontroll mindenhol a rbiancokat reklámozza, mint vonzó életpályát. A kinézet meg kb 20-30%ot számít, a lényeg hogy férfias legyél.

Én is rendkívül magas vagyok, ki vagyok gyúrva, pofám rendben van, de sok sok csajozást elrontottam azzal, hogy félénk szótlan és határozatlan voltam. Hiába tetszek a csajnak, ha nincs meg az attitűd azt pár perc alatt megérzi. Persze azóta már jól haladok. Mióta rájöttem a hiba okára folyamatosan dolgozok a fejlődésért és jól haladok, lazább és merészebb lettem. Persze még van mit fejlesztenem humoron, beszélésen, de az is menni fog idővel. Ha elég elszánt vagy te is bármire képes vagy, szóval lassan legyőzheted a félelmedet. Itt van egy nagyon hasznos szakirodalom (töltsd le valahol a könyvet) a megbénító félelem, a szégyenérzet és egyebek leküzdéséről (angolul van) [link]

2012. máj. 18. 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Először is: Ne facebookon ismerkedj, hívd el valahova egyből. Egyrészt elég gázos, ha már elég sokat dumáltok, aztán ha találkoztok ugye még tök ismeretlenek vagytok és kb. semmi témátok nincs... Meg amúgy is.

De ne legyél már ilyen beszari 18 évesen... Odamész, elhívod valahova, maximum azt mondja nem. ÉS AKKOR MI VAN?! Nem dől össze a világ, másrészt lehet igent mondana, de így soha nem tudod meg...

Próbálkozz, lehet nem jön össze elsőre, de egyre jobban bele fogsz jönni hidd el nekem.

2012. máj. 18. 22:34
 10/12 sunnyface ***** válasza:

Figyelj, legfontosabb az önbizalom, ezen mulik minden szinte.

Legyél tökös, és ne beszélj össze vissza hülyeségeket, ha meg nagyon félsz az elutasítástól, gondolj bele, hogy van 75% esélyed ;) (Ha te akarod az már 50%, ő meg vagy akarj, vagy nem tehát az + 25%)

2013. júl. 25. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!