Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak a randin? (Részletek lent)
Sziasztok! 15 éves lány vagyok. Jövő hét végén fogok randizni egy fiúval, aki nagyon tetszik. Lenne pár kérdésem, hogy hogyan viselkedjek:
1. Mikor találkozunk és például elindulunk sétálni, megkérdezhetem, hogy "belédkarohatok?", vagy az nagyon gáz?
2. Miről beszéljek? Csakmert nem vagyok az a "beszélgessünk a semmiről is" tipusú lány, de nem szeretném, hogy beálljon az úgymond kínos csend.
3. A végén, elköszönésnél, ha jól éreztük magunkat, és szívesen megcsókolnám, én kezdeményezzek?
Hát kb. ennyi, de ha eszembe jut még valami, megírom komiban. Előre is kösz a válaszokat!
Szia!
Hová fogtok menni? Ismered már régóta? Honnan?
szerintem gáz ha megkérdezed, hogy beléd karolhatok-e..majd megfogja a kezed ha úgy látja :D
miről beszéljetek? az majd jön magától
szerintem nem a lánynak kéne kezdeményezni a csókot majd megcsókol ha jónak látja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!