Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jófejnek tartom az egyik 8-os srácot. Hogy kezdeményezzek beszélgetést?
Figyelt kérdés
Együtt járunk infó szakörre, nagyon bejön. Hetedikes vagyok, szóval hülye leszek randizni akárkivel is, nem vagyok ri*anc. Egyszerűen jól eltudnánk beszélgetni szerintem. Bő pólós, farmeres, tornacsukás típus vagyok ha számít, ő is. Azt nem szeretném ha ő úgy gondolná hogy nyomulok rá. Egyáltalán lehet fiú-lány barátság? Igazából, idén ballag, szóval az se biztos hogy addig összebarátkoznánk, nem tudom hogy oda menne-e továbbtanulni ahova én szeretnék. De nem akarom a nyár kezdetével elfelejteni! Tudom, hogy hiányozna! Még attól félek, hogy csak a hülye hormonjaim játszanak vele. Szóval, légyszi segítsetek!2012. máj. 18. 15:55
1/7 anonim válasza:
így..hello suli után nem hintázunk egyet a játszótéren? ;) de ha az neki még magas,homokozhattok is.. :D
2/7 A kérdező kommentje:
Hát öhhm... Pelust ne menjünk el venni? :D Egyébként ő b-be jár szóval neki 4,5 órája van nekem meg mindig 6 szóval suli után egyszerűen lehetetlen elcsípni egy kis beszélgetésre :I
2012. máj. 19. 20:59
3/7 Vicky28 válasza:
Ha együtt jártok Infó szakkörre, egyszer ülj mellé, és kezdjetek beszélgetni az infós tevékenységetekről.
13/L
4/7 A kérdező kommentje:
De két spanja is mellette ül szóval nincs mellette üres hely :I Egyébként nagyon jó ötlet :) De hát mégsem küldhetem el onnan a barátait az olyan bunkóság lenne :I De köszi :)
2012. máj. 20. 14:43
5/7 Vicky28 válasza:
Nincs mit, de eszembe jutott még vmi. Gondolom óra közben látod, hogy miket csinál, és mikor vége az órának, oda ész egy ilyesmi mondatkezdéssel: "Szia! Láttam, hogy..." vagy "Szia! Láttam mit nézel, és tök érdekel mesélsz róla?" variációk.
6/7 A kérdező kommentje:
Hú ez nagyon jó ötlet, köszönöm *-*
2012. máj. 25. 14:46
7/7 Vicky28 válasza:
Remélem tudtam segíteni, ha mégsem, nyugodtan írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!