Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bepróbálkozzak ennek ellenére?
Figyelt kérdés
tetszik egy lány, de van barátja. Én ezt tudom, de ő nem tudja, hogy én tudom, hogy neki van barátja. Szerintetek szemét húzás lenne ennek ellenére bepróbálkozni nála? Én úgy érzem, hogy még így is lenne esélyem (ezt nem nagyképűségből mondom).2012. máj. 18. 14:38
1/5 anonim válasza:
És mi van ha te nem tudod, hogy ő tudja, hogy te tudod, hogy van barátja? Vagy lehet, hogy ő nem tudja, hogy te tudod hogy ő tudja, hogy te tudod?
2/5 anonim válasza:
Attól, hogy te próbálkozol, ő még elküldhet a p.csába:D
Ha meg nem, és egy olyan lánnyal jól ellennél akit ilyen könnyű vinni, akkor legyetek boldogok, csak jót teszel a barátjának:D
3/5 anonim válasza:
Hogy is mondja a dal?
"Mikor kéz a kézben, teljes egészben
Az anyakönyv előtt állva.
A férje ő lett, a fiúja meg én
Tudod ki van ez találva."
Itt az a kérdés a sztori legvégére vajon melyik leszel te és melyik a mostani barát.
4/5 anonim válasza:
"Itt az a kérdés a sztori legvégére vajon melyik leszel te és melyik a mostani barát."
Nem tök mindegy melyik lesz? Ebben a szituban teljesen mindegy, mert mindkét szerep gáz.
5/5 anonim válasza:
Épp ezért nyitom fel a szemét azzal ha jelzem neki hogy nagyon könnyedén találhatja a jelenlegi barát szerepében magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!