Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, adnátok esélyt egy ilyen lánynak?
Figyelt kérdés
Képzeld el a szitut, hogy van egy lány, akinek köszönsz, mosolyogsz, ő szintén, de nem mozgat meg benned semmit, max annyit megjegyzel magadban, hogy aranyos, csini... aztán ez a lány kezdeményez nálad, leáll veled dumálni, enyhén flörtölni, esetleg el is hív valahova... jobban érdekelne, így, hogy ő érdeklődik irántad, vagy továbbra is hidegen hagyna?2012. máj. 17. 17:21
1/11 anonim válasza:
Nagyra értékelném az igyekezetét és megfontolnám a dolgot. Így már lehet nem hagyna hidegen...
3/11 anonim válasza:
Aranyos és csinos, tehát külsőleg bejön, és még kezdeményz is.
Nem értem a kérdést :D
4/11 anonim válasza:
Így kéne több lánynak is cselekednie és akkor nem lenne annyi megtört, önbizalomhiányos fiú. ;)
6/11 anonim válasza:
Szerintem adhatnál neki egy esély, főleg ha úgy gondolod csinos és aranyos. Mivel ezeket írtad, úgy gondolom, hogy mégis megmozgat benned valamit. :) Tudod, hogy a fiúkat kérdezted, de azért én is leírtam a véleményem. :)
22/L
7/11 anonim válasza:
Persze! nyugodtan kezdeményezhet a lány is ,csak ne legyen alpári.
8/11 A kérdező kommentje:
Én a lány vagyok a sztoriból :D
lemaradt a kérdésből, hogy 20/L
2012. máj. 17. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!