Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem vagyok képes pasizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok képes pasizni?

Figyelt kérdés

Totál abszurd az egész, de komolyan! 16 éves vagyok és iszonyatosan vágyok 1 kapcsolatra. De képtelen vagyok rá!

A velem egyidős fiúk nem vonzanak, de idősebbekkel pedig nem merek kezdeni, mert tudom, hogy az összes csak azt akarja.. Nem bírom ahogy a 16-7 éves fiúk baromkodnak! És olyan komolytalanok!!

2009. jún. 27. 02:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ne szemtelenkedj! :)
2010. ápr. 16. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
és kiben van még a hiba, mesélj! a gonosz férfiakba? ;)
2010. ápr. 16. 22:16
 13/19 A kérdező kommentje:

Szemtelen vagyok, de legalább őszinte.. :D Ez sokakat bánt..

Hát általában kettőn áll a vásár! Nehogy már mindent rám kenjetek!

2010. ápr. 16. 22:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Pf én 17 éves pasi vagyok és sok 20 éves haverom sokkal nagyobb barom nálam...erre varrjál gombot :D

Mellesleg azzal vigyázz, hogy ne menj el abba az irányba mikor eleve lenézel egy korodbeli gyereket mert a legtöbb ilyen felfogású csajnál az teszi be a kaput. Ha pl odamenne hozzá egy 16-17 éves "jelentkező" akk gondolom már egyből úgy tekintesz rá, hogy "jajj ez biztos olyan mint x meg y fúj".

NYitottan...

2010. ápr. 17. 00:18
 15/19 A kérdező kommentje:

Én mindenkire nyitott vagyok, sosem szabok gátat a korhatárnak! Nálam nem a kor számít, hanem a külső és a belső! Tőlem lehet akár nálam fiatalabb is ha megtalálom benne a komolyságot, na meg úgy is néz ki, ahogy én szeretném..

Amúgy meg nyitott vagyok, csak nem teszem ki amim van és nem írom magamra, hogy dugj meg és valahogy nem közelednek a férfiak.. Hmm

2010. ápr. 17. 00:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem találsz magadnak egy pasit, mert még a saját értékrended is teljesen kialakulatlan! Például te nyitott vagy/ MINDEN 20 éves pasi csak ... akar? Ha nem tudod, hogy mit akarsz, nem is tudnak majd mit kezdeni veled. :(

Én is szemtelen vagyok, de legalább őszinte! :P

2010. ápr. 17. 01:01
 17/19 anonim ***** válasza:
utolso kommentedben elárultad a hibát: a külsőt nézed... tulságosan is... fél ora beszélgetés után pedig lehet hogy egy olyan pasi is megtud tetszeni akiről SOHA nem gondolnád ránézésre, akármeddig nézed is, hogy valaha tetszeni fog..., és ezt nem is tudod befolyásolni, ha megérzed azt, amit megmagyarázni nehéz lenne itt és most röviden...
2010. ápr. 17. 01:25
 18/19 A kérdező kommentje:

Már rég rájöttem, hogy számomra túl sokat takar a külső, pedig nincsenek nagy elvárásaim...

De leginkább a kisugárzás a fontos! Amúgy meg valaki felvetette, hogy félnek tőlem, mert lehet olyan hatást keltek mint egy özvegy asszony..:|

2010. ápr. 17. 13:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát ... elég kötekedős vagy, azt meg kell hagyni! :D
2010. ápr. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!