Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinettek van olyan wow fan csaj aki összejönne velem?
figya bár neked kocka létedre több esélyed lenne mert lány vagy, de nincs mert lezbi is vagy :D
Én 17 éves koromig csak wowoztam, kb másfél éve hagytam abba, megváltozott az életem. éveken keresztül csak a wowból voltak leginkább emlékeim és a való életből nem olyan sok :D:D:D Na ezt add össze! Most meg animéken függök de még mindig jobb, mert lehet haverokkal ezt is, sok mindent tanítanak nem úgy mint a játékok x) Másrészt sok barátot lehet szert tenni ezzel a hobbival, sajnos mostanság nagyon belefüggtem, mert időm mint a tenger, unatkozom, de keresem az izgalmakat :D
Biztos van még egy lezbi lány az országban aki egy szép wow-függő bár ezt nehéz lesz megkeresni!
f18
Hiszitek vagy sem, én meg úgy jártam, hogy 2009-ben abbahagytam a WoW-ot mert megnősültem, aztán rá kellett jönnöm, hogy bizony a WoW-on kockulni és forever alone-nak lenni jobb volt, mint egy semmirevaló házasság, ahol a nő csak átver, leveszi a pénzem, stb. Szóval nem feltétlen olyan rossz dolog a forever alone és a WoW. A mai eszemmel sosem nősültem volna meg, eljárnék fizetős lányokhoz és még mindig 25-ösben raidelnék, mint anno, a szerver egyik legjobb guildjében... Semmi gondom nem lenne az életben. (Csak hogy lássátok az érem másik oldalát...)
- 30 é ffi
24#
Túl sokáig voltál kocka, elvesztetted a racionalitásodat, nem fejlesztetted az emberismeretedet és egy hülye nőt találtál magad mellé, igazából ez a te hibád, csak magadat okolhatod érte.
Akkor szerintem egy Level 80 as Virgin-nel van dolgunk...
Minden áron védd a szüzességed!!4 xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!