Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kezdjek vele?
Nagyon tetszik egy srác, jól elvoltunk eddig, de mostanában egyre jobban távolodunk egymástól...
Egyszer találkoztunk eddig, nagyon jól elvoltunk, mintha már régóta ismernénk egymást...de most egyszerűen nem ismerek rá. Eddig mindig keresett, érdeklődött..most meg szinte semmi. Amikor találkoztunk úgy láttam rajta, hogy nagyon is tetszem neki, látta rajtam, hogy ő is nekem. Utána is nagyon sokáig jól elvoltunk...aztán valami megváltozott. De nem tudom mi. Most mi van ilyenkor? Mégse tetszem neki?
Pár napja teljesen behiztizett, felesleges dolgokon vitázott velem kb olyan volt mint egy menstruáló nő..Nekem ő tényleg tetszik, de lassan már eltaszít magától ezzel a nem törődöm, sz*rok bele viselkedéssel. Mi lehet a baj?
Egyébként 23 éves.
21/N
Ennek nagyon sok minden lehet a gyökere... Ha csak egyszer találkoztál még vele, akkor gondolom neten ismerkedtetek meg. neten az ember egyszerre több emberrel is ismerkedik, nehogy hoppon maradjon... Viszont lehet, hogy csak van valami problémája, például családi. Ha erről van szó, akkor nehezebb a dolgod. A fiúk nem mutatják ki, ha szomorúak, nem sírnak mások előtt, stb... Ha gondjuk van, mások előtt inkább csak felveszik ezt a "leszarom" stílust, ezzel leplezve az igazi problémát... Írj rá és kérdezd meg, hogy van-e valami baj. Mond el neki, hogy mit érzel. Érdeklődj őszintén és meg fog nyílni. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!