Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondoltok egy 164cm,66kg-os lányról?
azt gondolom, hogy ennek a lánynak önértékelési gondjai vannak. bedőlt a tömegkultúra szemfényvesztésének, és olyan társat szeretne aki szintén bedőlt, és őneki megfelelni. ezért nyitott minden tanácsra, amit női magazinokban talál, és évek múlva öngyilkosságról fog kérdezgetni itt a mentális egészség rovatban, ahol leírja hogy senki sem szereti, és nem ér semmit....
ne vedd személyesnek, biztos lesz aki elgondolkodik ezen.
Hát figyelj!
165 cm vagyok,65 kg. (Szerintem is sok és már elkezdtem komolyabban mozogni és normálisan enni.) Ez mégsem jelent semmit,vonzom a férfiakat még így is és a páromnak sem okoz gondot,hogy van mit fogni rajtam. Sőt!
20N
Persze, hogy fogynod kell?
Hogy miért mondom? Onnan, hogy rákérdeztél.
Ha elégedett lennél magaddal, nem kérdeznél ITT ilyeneket. S most ne gyere azzal, hogy elégedett vagy, nem versz át :) ismétlem: Ha elégedett lennél magaddal, nem kérdeznél ITT ilyeneket. Ezen gondolkozz el.
Aztán csak hajrá, ne legyél igénytelen, lusta, átlagos ember. Legyél Nő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!