Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves fiúk! Milyen lányú külsők az ideáljaitok?
minél vékonyabb és laacsonyabb, annál jobban belészeretek <3
de az arc is ugyanilyen fontos emellett
Min akad meg? Parancsolj: Hosszú, NEM göndör haj - hullámos még elmegy (különös előnyben az egyenes természetes vörös:P), ha magas (175-180+) - sajnos ritka, hogy emellett jól is nézzen ki:D, mellek - nagy fan vagyok na!XP - nem a méret a lényeg, egy bizonyos szintig persze érdekes, de egy méret fölött már nem guszta... meg a forma sem elhanyagolható...
Most ideált nem írnék, mert hosszú lenne, de ha érdekel, akkor kérdezd meg ,majd rászánom magam, és lekörmölöm...:D
18/F
Nekem a legtöbb vörösön megakad a szemem, de néhány barna árnyalat kivételével, minden jöhet :)) Aztán én szeretem, hogyha nálam alacsonyabb a csaj (én 180 vagyok, szóval...) és nem szeretem, ha nagy a melle. Sőőőt... inkább az ízléses, kis melleket szeretem. Nem a nagyon miniket, hanem a középkategória alja... nehéz megfogalmazni :) Szeretem, ha kicsi a lába, és ha igényes a külseje, a haj milyensége pedig egyén függő :) A természetes legtöbb esetben a legjobb :))
F/16
Hátelsősorban legyen szép az arca, amin megakadhat főleg a szemem, az a kerek fenék :D Na meg ha jó mellei vannak azse hátrány de azén koromban még 'viszonylag' elhanyagolható :D
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!