Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Bejönnek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bejönnek nektek a tipikus kisfiús kinézetű, alacsony, vékony fiúk?

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 18:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%

attol függ.azért ne nézzen ki 13évesen egy 16éves pasi mert az hányingert kelt bennem...

meg egy pasi nézzel ki ugy mint egy pasi!

2012. máj. 14. 18:57
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
Aki lepontozta az MM-es, SP-s válaszom, azok mind1 kislányok akik SP fanok. Embereljétek már meg végre magatokat és vegyétek észre, hogy a közízlést nem a VIVA TV határozza meg, hanem a valódi értékek.
2012. máj. 14. 19:02
 13/30 anonim ***** válasza:
bakker, akkor engem is lepontoztak:D
2012. máj. 14. 19:05
 14/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nem árt tisztázni egy kérdést lányok:P

Mi számít átlagos,alacsony,magasnak?

Nálunk a családban mindenki 180 fölött van így nekem a magas az 200cm fölött

Az átlag az 180

Az alacsony pedig 170 alatt kezdődik.

csontsovány sovány átlag mackós duci kövérrel mi a helyzet? Mert vannak olyan csajok is akiknek kifejezetten jól áll ,hogy picit molett alkatuk van viszont egy másik lány ugyan akkora súllyal már kövérnek néz ki.

Természetesen a ti dolgotok.Bár én fiú vagyok ,de be szeretném írni az ideálom ami alacsony 165 körüli átlagos csaj

Nálam az átlagos a bal oldalit jelenti a jobb oldalit pedig soványnak gondolom. A 2 kép között a lány 50kg tól szabadult meg. Ízlések és pofonok..

2012. máj. 14. 19:05
 15/30 anonim ***** válasza:
22%
huhh ezt téll szépen lepontozták :D Ráadásul jó gyorsan:D
2012. máj. 14. 19:06
 16/30 A kérdező kommentje:
166cm vagyok csak, hogy tudjatok mihez viszonyítani az alacsonyságom. Ja és nekem is inkább a tőlem alacsonyabb lányok jöonnek be, főleg a 150-160cm közöttiek. :D
2012. máj. 14. 19:07
 17/30 anonim ***** válasza:
Ahh de cuki lehetsz><
2012. máj. 14. 19:08
 18/30 anonim ***** válasza:
Most látszik, hogy ezidőtájt a fiatal tizenévesek vannak itt többségben. Az MM-es SP-s témát nem viccből írtam. Ők a legkevésbbé férfiasak, mégis minden csaj rá vágyik, persze csak a még kifejletlen ízlésvilágúak.
2012. máj. 14. 19:16
 19/30 A kérdező kommentje:

Na jó, de én nem tehetek róla, hogy ilyen alkatom van, genetika és kész. :D

NÁlunk mindennki fiatalabbnak néz ki a családban, nagyapám is letagadhatna 20 évet simán. Anyukám is. :D

Az alacsonyságommal főleg nem tudok mit csinálni, már nőni sem fogok az fix. :D

2012. máj. 14. 19:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Az áltagmagasság férfiaknál 179,5 cm. A fiatalság meg nem csak a kinyiken látszik (sőt). Én 179 cm vagyok, 27 éves, de tavaly nyáron megkérdezték, hogy mikor fogok érettségizni. Mindig 17-20 közöttinek néznek engem. Tesztoszteron kisfiam, az tart fiatlaosan (és vékony vagyok, de több az izom rajtam ,mint egy kigyúrt bohócon).
2012. máj. 14. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!