Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejönnek nektek a tipikus kisfiús kinézetű, alacsony, vékony fiúk?
attol függ.azért ne nézzen ki 13évesen egy 16éves pasi mert az hányingert kelt bennem...
meg egy pasi nézzel ki ugy mint egy pasi!
Szerintem nem árt tisztázni egy kérdést lányok:P
Mi számít átlagos,alacsony,magasnak?
Nálunk a családban mindenki 180 fölött van így nekem a magas az 200cm fölött
Az átlag az 180
Az alacsony pedig 170 alatt kezdődik.
csontsovány sovány átlag mackós duci kövérrel mi a helyzet? Mert vannak olyan csajok is akiknek kifejezetten jól áll ,hogy picit molett alkatuk van viszont egy másik lány ugyan akkora súllyal már kövérnek néz ki.
Természetesen a ti dolgotok.Bár én fiú vagyok ,de be szeretném írni az ideálom ami alacsony 165 körüli átlagos csaj
Nálam az átlagos a bal oldalit jelenti a jobb oldalit pedig soványnak gondolom. A 2 kép között a lány 50kg tól szabadult meg. Ízlések és pofonok..
Na jó, de én nem tehetek róla, hogy ilyen alkatom van, genetika és kész. :D
NÁlunk mindennki fiatalabbnak néz ki a családban, nagyapám is letagadhatna 20 évet simán. Anyukám is. :D
Az alacsonyságommal főleg nem tudok mit csinálni, már nőni sem fogok az fix. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!