Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy nézne ki, ha a kezébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézne ki, ha a kezébe nyomnám a telefonszámomat?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, tetszik egy fiú és nemsokára találkozni fogok vele egy rendezvényen. Hülyén nézne ki, ha (már ha a közelébe tudnék kerülni), akkor a kezébe nyomnám a telefonszámomat? már kétszer is összefutottunk hasonló eseményen, és szemeztünk is sokat, de egyikünknek sem volt lehetősége odamenni a másikhoz...Mit szólna? Ribancnak tartana?

2012. máj. 14. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most semmi konkrét nem jut az eszembe. Mindenesetre flört alatt, most nyilván nem azt értem, hogy "Legközelebb az ágyban találkozzunk, cuki fiú!", hanem inkább valami olyasmire, mint "Elvesztettem ezt a cetlit, a becsületes megtaláló a MZ/X számon keresztül tudja visszaszolgáltatni." vagy "Most nálad a labda!", egyebek. Szóval talán nem is flört, hanem valami kis poén, ami miatt ezt az egészet egyedibbnek és hangulatosabbnak találja és plusz késztetést kelt a "feladó" megkeresésére.
2012. máj. 14. 13:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Jó ötlet! :-))
2012. máj. 14. 13:36
 13/19 Shai-Hulud ***** válasza:

Írd azt, hogy:

"Miután a múltkor elkérted a telefonszámomat, hosszas töprengés után azt hiszem, hogy megadhatom neked, bízva abban, hogy nem fogsz visszaélni vele."

:-)

2012. máj. 14. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha szemeztetek, gondolom nem érez közömbösen irántad. Ha velem történne ez, kiugranák a bőrömből. F
2012. máj. 14. 13:47
 15/19 Gergo_30F ***** válasza:

merész és egyértelmű, nekem tetszene :)

nem kell versikével izzasztanod magad, szemezés után a szimpátia megvan

2012. máj. 14. 14:00
 16/19 anonim ***** válasza:

én nem tartanálak r!bancnak.tetszene ez a telefonszámos dolog.szerintem közvetlenül utána amíg még előttem állsz,felhívnálak és elhívnálak randizni.de komolyan,poénos és kreatív kezdés lenne:)

ki ne örülne egy ilyennek,ha egyedülálló és már volt szemezés is.

2012. máj. 14. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Én csak csodálkozok, hogy csinálja egy fiú azt, hogy szemezik egy lánnyal, és a lány már késztetést érez arra, hogy a kezébe nyomja a tel. számát. Én biztosan örülnék neki, ha nem nézne ki ribancnak a csaj. De velem ilyen még nem történt. Úgy néz ki errefelé nincsenek ilyen merész lányok, vagy csak én vagyok túl érdektelen srác?
2012. máj. 14. 17:03
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem csak egy alkalommal volt szemezés, ez egy hosszú folyamat eredménye, h idáig jutottam. Emellett más is mondta, h tetszem a srácnak, csak nem mer lépni, fülig pirul ha meglát...

Szal ne úgy képzel el, h egyszer ránéztem és hűűűű de szeretném, ha felhívna...:-))

2012. máj. 14. 17:43
 19/19 anonim válasza:

" Talan igy vegre meg tudunk beszelni egy helyet es idopontot ahol felbeszakitas nelkul lehetoseg adodik megismerni egymast. :) "

En ezt irnam ra :)

L/20

2012. jún. 26. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!