Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mikor hívtok el egy lányt egy koncertre?
Figyelt kérdés
van egy fiú , aki elhívott egy koncertre. engem kérdezett meg azt hiszem először, de azt mondta, hogy még megkérdezi néhány haverját. Ebből, idáig még nem tudom eldönteni, hogy nem akar tőlem semmit, vagy azért hívott el, mert szeretne velem találkozni. Légyszi csak kulturált válaszokat írjatok, köszönöm.:) előre is köszi a válaszokat.
L/14
2012. máj. 13. 14:20
1/2 anonim válasza:
Szeretne veled találkozni (tetszel neki), de hogy oldottabb legyen a hangulat, elhív még valakit. De biztosan bejössz neki:)
2/2 anonim válasza:
Én is arra gyanakszom, amire az első, tehát bejössz neki, csak fél feléd olyan hirtelen közeledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!