Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Fiúk lányok válaszát egyaránt várom!
A kérdésedre nagyon egyszerű a válasz, és a legtöbb ember ezzel pontosan így van:)
Amikor nem tetszik valaki, akkor azért mersz beszélgetni vele, ráírni stb. mert érzed, hogy nincs tétje a dolognak.
Amikor viszont tetszik valaki, akkor félsz, hogy mit gondol rólad, hogy rossz benyomást teszel rá stb, és elkezdesz kombinálni, hogy mit csinálj. Amikor nem tetszik, ilyeneken nem gondolkodsz, mert nem érdekel.
Ez ellen - igazuk van a többieknek- csak úgy tudsz tenni, hogy lekűzdöd a félelmed:)
Sok sikert : Sx
Köszi a válaszokat!:)
Utolsó sokat segített köszi:)
Én fiú vagyok,de én is sokáig ilyen voltam hogy ha tetszett egy lány még rá se mertem nézni:S
Aztán rájöttem hogy nincs mitől félni:D
Most már akárkivel tudok beszélgetni attól függetlenül hogy tetszik vagy sem
Szerintem ezt te is kifogod nőni
Én fiú vagyok de velem ugyanez a helyzet.
Ha beleszeretek egy csajba oda se merek menni hozzá,hozzá se merek szólni mert azon rágódom hogy mi lesz ha elcseszek vmit és akkor biztos hogy nemjön össze vele a dolog.
Ha viszont nem szeretem vagy csak kis mértékbe teccik a csaj akkor simán odamegyek,leszólítom és általában sikeresen "felszedem".
lekell gyozzd a felelmeidet magadban !!!
tobb okbol szegyeloskodhetsz.. gyerekori rossz elmeny, vagy visszautasitas stb...
pozitivan probalj a dolgokhoz allni !!
es legyen sok onbizalmad.. aztan ha tetszik vki nyugodtan menj es kapd le :P
sok sikert !!
Velem is ugyanez a helyzet!!!Csak az a baj h én még nem jöttem rá hogy hogyan kell leküzdeni a félelmet!!!
Üdv:egy sorstárs
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!