Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvolt az első randi, beszélgetés, telefonszámcsere, csók. Eltelt 3 nap, miért nem hív?
Vagy találj ki okot, hogy miért írsz neki egy sms-t.
Egyébként ha jó az első randi, akkor érdemes úgy elválni, hogy valamilyen okból kommunikáltok:
megírod annak a szállodának a címét, ahol tavaly megszálltál Rómában, vagy a boltét, ahol a bátyád szemüvegét vette, vagy azt, hogy mi a neve annak a koktélnak, amit a múltkor egy másik helyen ittál...
vagy fogadtok abban, hány éves az XX együttes énekese és utánanéztél... szóval igazából mindegy, hogy mit, de legyen valami, ami miatt kommunikáltok.
Nem. Határozottan mondhatjuk, hogy ez a történet ennyi volt. Azóta nem láttam és nem is keresett, se sms-ben, se telefonon, semmilyen formában. Írtam neki egy sms-t, de nem válaszolt rá.
Később felhívtam (tudtam, hogy már nem aktuális a dolog, csak kíváncsi lettem volna arra, hogy mégis mi a bánatot szúrtam el), de nem vette fel. Ennyit a pasikról! Gyáva férgek.
mármint az az egy akivel találkoztál
általánosítani nem lehet
mindenki más
nem volt szerencséd
majd legközelebb
ne búsulj
én ugyanígy jártam, szóval úgy látom jó sok gyáva féreg akad...
(hozzáteszem tisztelet a kivételnek :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!