Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvolt az első randi, beszélgetés, telefonszámcsere, csók. Eltelt 3 nap, miért nem hív?
háát ebben az esetben 3 nap az azért sok h semmi nincs.....
de megpróbálhatnád 1x felhívni.
kérdés mit hablatyol majd össze vissza..
Lány vagyok.
És ha felhívnám, mit mondjak neki?
Olyan hülyén érzem magam... :/ Normálisnak tűnt, meg minden. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy most zaklatom, vagy nyomulok, vagy bármi ilyesmi. Nem tudom már, hogy mi számít annak... :S
légy nagylány, és egyenes!
Hívd fel és kérdezd meg tőle, h megváltozott e valami, amiért nem keresett, avagy esetleg azt várta h te fogod keresni??
nem velük , hanem veled!
ha minden pasival így jársz akkor veled van a gond. Vagy túl hiszékeny vagy naiv vagy, vagy túl hamar elkezdesz képzelődni h jujj dejó lesz, igen vele így lesz ugy lesz..jajjdejó...
valószínűleg úgy lehet ahogy a #8-as írta, lehet túlságosan beleéled magad a dolgokba stb, én is így vagyok vele, és szintén többször jártam már így hogy egyszer csak nem keresnek
nem valószínű hogy keresni fog, ha mégis akkor örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!