Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1. randi, mit szabad, és mit nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. randi, mit szabad, és mit nem?

Figyelt kérdés
Már nem vagyok tini,de 5 éve nem randiztam

2012. máj. 12. 11:32
 1/6 A kérdező kommentje:
már sok ideje nem csináltam ilyet,pl meg szabad-e fogni a kezét,meg ilyenek,kb 5 éve nem randiztam,abból 4 évet töltöttem ugyanazzal a csajjal,mindent el felejtettem...
2012. máj. 12. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
szabad magadat jól érezni!! meg nem kell így előre rágörcsölni a dologra, hiszen majd minden adja magát.
2012. máj. 12. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Full ismerős, de mégis a legjobb érzések egyike.

Hát mivel én is nem rég éltem át, segítek ahogy tudpk.

Először is, ez a miegfoghatom nem vagy mivan, szerintem erre még nem kell feltétlen gyúrni, az majd később.

Akikkel az utóbbi időben randiztam, valami különös hangot találtun kmeg együtt, és mindenképp valami alkoholos iszogatásba kezdtünk, ez azért jó, mert hamar elmulasztja a "görcsös" érzetet, de vigyázz, berugni nem célszerű :)

Ha alapvetően is megvan az összhang köztetek, hidd el nem lehet baj egy percig se. Az idegesség meg ugyan úgy megvan a lányba is, szóval aggodalomra semmi ok :)

2012. máj. 12. 11:41
 4/6 A kérdező kommentje:
hát,mi reggel 8kor találkozunk,1-2 órát szeretne rám szánni,jelezte,hogy 10 órakor neki valahova menni kell.elég elfoglalt csaj,már 1 hete megbeszéltük,eddíg nem is volt semmi gondom,most meg aggódni kezdtem.Az utóbbi években nem kellett semmi hasonlót tennem,a saját csajnak már nem kell udvarolni,akármit csinálhattam vele ugymond,most meg kb fél éve nincs senkim,így valahogy eszembe jutott,hogy simán elronthatom.elég bután hangzik...
2012. máj. 12. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj laza lenni, de, ha már öt éve nem randiztál, ezt nyugodtan megmondhatod neki, hidd el, megfogja érteni. Az is lehet, hogy csak addig tart az idegességed, amíg találkoztok, de, azért ne várj csodát az első randidtól öt év után.
2012. máj. 12. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Túl sokat gondolkozol. Nem jó gondolkozni, mert csak összezavarod magad. CSak hagyd megtörténni a dolgokat.
2012. máj. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!