Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi! Mit szabad és mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi! Mit szabad és mit nem?

Figyelt kérdés

Most találkozunk először és este haza fog kísérni. Adjak a szájára puszit, vagy csakis az arcára hogy húzzam az agyát kicsit??

Adhattok tanácsokat is hogy mit csináljak és mit ne. Azért vagyok ilyen tanácstalan mert ez lesz a legeslegelső randim. Még nem voltam egyen se =)

16\\L

2009. okt. 4. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te ne adj puszit a SZÁJÁRA! Ha ő meg akar csókolni akkor engedd. Ha nem tudod mi legyen (jön a kínos elbúcsúzás, egyikötök se tudja hogy puszi vagy csók, vagy ki kezdeményezze) akkor egy cuki puszi az arcára. Ennyi! Sok sikert!:)
2009. okt. 4. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek szabályok. Azt teszed amit jónak látsz, ez benne a szép. Ha jól érzed magad vele akkor azért minimum szájrapuszi. Bár nálam alap, hogy lesmárolom a csajt. ^^

18/F

2009. okt. 4. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Búcsúzáskor az első puszit az arcára. Aztán fordulsz a másodikhoz - közben döntsd el, hogy az hova megy. Lehet érezni, hogy mit szeretne - vagy te mit szeretnél.

Már vagy négyszer leírtam itt... olvasni szoktál?

2009. okt. 4. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1 ha meg akar csókolni és te nem akarod, akkor adj neki egy gyors puszit az arcára és köszönj el

2ha meg akar csókolni és akard akkor hagyd

3ha nem akar megcsókolni és te sem akarod akkor nincs probléma. két puszi.

4ha nem akar megcsókolni, de te akarnád, akkor várd meg a következő randit és kezdd az első pontnál

2009. okt. 4. 13:49
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek

amúgy igen szoktam olvasni..... sztem te is féltél és nem tudtad mit tegyél az első randin

2009. okt. 4. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Látom a lényeget senki se írta le a mit szabad és mit nemről. Semmikép se büfögj vagy pukizz :D
2009. okt. 4. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
És lehetőleg az orrodat se túrkáld :D
2009. okt. 4. 16:55
 8/9 A kérdező kommentje:
hehe pedig pont azt terveztem :D
2009. okt. 4. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg jól néz ki a csávó és hogy ha normális meg minden akkor simán lehet smárolni!Csak lazán!De inkább a paseek szoktak először lesmárolni mint fordítva , én az első randin lesmároltam a pasit( aki már a pasim:) de én mondjuk előtte is ismertem csak nem úgy....

pus!

16,5/L :)

2009. okt. 5. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!