Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet ennek az oka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
20 evesen meg nem volt egy csajom se es meg nem is voltam senkivel, pedig en nagyon szeretnek valakit magam melle! tobbszor probalkoztam bulikban becsajozni de nem jott ossze! milyen mas lehetoseggeket probaljak ki hogy valtozzon valami?
2009. jún. 25. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy szemezel valakivel pl buszon és odamész hozzá.
2009. jún. 25. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:

13:35

Buszon nehezebb ismerkedni, mint buliban

2009. jún. 25. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
egyetértek, buszon sokkal nehezebb. a bulit javaslom továbbra is, próbálkozz többször, esetleg változtass az ismerkedési szokásaidon, deha leírnád h csinálod, eltudnánk mondani h mi a baj ezzel, ha van egyáltalán.
2009. jún. 25. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
vagy ha egyik se jó..esetleg kezdeményezz neten..
2009. jún. 25. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:

bulikba nem fogsz csajt találni mm ahoz nagyon nagy mázli kell!( én alapból buliból nem kell pasi alapon járok bulizni)

tehát hogy hol lehet ismerkedni

net, strand, fesztiválok , bármi ilyen kávézók

lényeg add önmagad:)

2009. jún. 25. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:

azt hiszem ez korunk egyik nagy problémája...sokan vagyunk így.Én egy lassan 19/L vok,de nekem sem volt még senkim pedig jó lenne nagyon.De sztem akkor fogsz találni vkit amikor a legkevésbé sem számítasz rá.És tényleg járj standra meg net.És ha megtetszik egy lány,ne félj kimutatni az érzéseid,de légy udvarias.Ne támadd le rögtön azzal h akar-e a csajod lenni,hanem mond el neki h szimpatikus neked és szeretnéd megismerni ,aztán majd szép lassan haladtok.

Sok sikert!!!

2009. jún. 25. 18:41
 7/7 anonim válasza:
érdemes megkérdezni egy lány barát véleményét rólad, hogy ő milyennek lát, és hogy mivel lehetnél a lányok kedvence. ;) ismerkedésnél sokat számít a magabiztosság, határozottság és nem feltétlenül külső adottságok, mondjuk az ízléses, stílusos öltözködés nagyon megfoghat egy lányt, különösen ha érdekli a divat (a lányok erre nagyonfigyelnek..) internetes ismerkedés nálam bevált nagyon. volt tartós kapcsolatom ennek köszönhetően. egy-egy randi pedig jó tapasztalat szerzés volt, bár kicsit zsákbamacska is ha úgy vesszük hogy egy jól retusált kép könnyen megtéveszthet.
2009. jún. 26. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!