Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Profilkép! Milyen legyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Profilkép! Milyen legyen a megfelelő?

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúk és férfiak válaszát szeretném kérni, milyen tipusú profilkép az, egy társkereső oldalon, ami felkelti az érdeklődést, komoly kapcsolat céljából?

"Bombázó?" vagy inkább "aranyos nő"?

Köszönöm előre is:)

2012. máj. 10. 13:06
1 2
 11/12 Diavolino44 ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy ne legyen kint ilyen kép, mert azért ezek az apró trükkök sokat tudnak dobni egy nőn. De mellette legyen normális kép is fent, mert nap mint nap azt az arcot fogom látni.

Sok Sikert! Remélem hamar megtalálod akit keresel!

2012. máj. 10. 19:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!

Igaza volt annnak a kommentezőnek is, aki azt írta, hogy "csak ezt ne". Igen egyszer már besokalltam a netes társkereséstől, mert mindig ugyanaz lett a vége: távolsági kapcsolat, ami egy idő ellaposodik, ha egyik fél sem hajlandó változtatni a lakóhelyén.

Próbáltam máshol is ismerkedni, de nem igazán volt szerencsém, elmehettem egyedül mindenféle kulturális programokra vagy egy barátnővel, de nem sikerült senkivel sem megismerkednem. Bulizni nem járok, mivel a barátnőim nem jönnek el velem, azzal érvelve, hogy mi lesz, ha én megismerkedek valakivel, akkor ők petrezselymet árulnak??

Egyedül meg nem igazán biztonságos bemenni egy éjszakai szórakozóhelyre. A munkahely tabu.

Így marad újra a net. Tudom, hogy nagyon sok hülyével fogok találkozni, de nem lehetetlen.

2012. máj. 10. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!