Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséég! Első csók? (14/L)
Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki tetszik.Egy suliba járunk,és összejöttünk,de én még nem csókolóztam,és ő ezt nem tudja,és nem is akarom neki elmondani...de nem akarok beégni előtte..segííítséég!2012. máj. 9. 23:38
11/11 anonim válasza:
Ne aggódj, nem fogsz beégni elötte. Nincs azzal egyébként se semmi baj, hogy nem csókolóztál még. Én is rettenetesen féltem az 1.-től, a barátomnak is akkor volt először, de hála istennek ő kezdeményezett. Nem volt gond, örültem, hogy túl vagyok rajta és nem kell félnem már. Ha meg csak tetszik egy srác és nem vagy szerelmes belé úgy ne csókolózz... Közel sem olyan kellemes úgy ahhoz képest, mint amikor valakibe totál bele vagy zúgva és úgy történik meg. ( Azóta is együtt vagyok a barátommal, nemsokára már 2 éve. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!