Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam el neki?
Figyelt kérdés
Nah figyeljetek ez nem is naon a redizás !!! van egy bnőm 4 napja járunk és és kb 15 km lakunk egymástól. Nah és néha haverral rokonom egy csaj aki a bnője vagy vele szoktam menni!! na de nem is ez a lényeg hanem h mindíg mondja ne udverolj te senkinek meg mindíg a tanulással van akinek ilyyen az szülei az tudja milyen szar !! és mindgí ki birom magyarázni h miért mek a rokonommal hogy csak beszélgetni meg minden de már kigogytam az ötletekből és utálom az örökös hazudgálást . EL szeretném neki mondani hogy menyire szeretem azt a lányt és nem szeretnék vele szakítani mert naon szeretem .ÉS AZERINTETEK MIT MONDJAK ANYUMNAK HOGY MAGYARÁZZAM EL NEKI F/142009. jún. 25. 00:00
11/16 anonim válasza:
Bocs, de nem csodálom, hogy anyukád inkább a tanulást szorgalmazza...
12/16 anonim válasza:
Én is megértettem 3. olvasásra:) Tehát szerintem amit tehetnél az:
afmsdnfm nmasdmf wrew oipasdf gsvxcymn opqrt oawrk el kjsafnjas anyukád mnmfsdfas csaj kfaskjlfdjasdfnsd pici vagy még klmsafdsam tanulnod kéne kmdsfamsdf mert nagyon hülye vagy sakfksdfdsaf már bocsi akjsfksdfak és sajnálom jasdfljdsjafjasd szegény csajt.
Remélem sikerült segítenem
13/16 anonim válasza:
00:36 köszi, király vagy :DDD
Kérdező, ajánld fel anyukádnak, hogy többet segítesz otthon és ha jön a suli nem fog a tanulás rovására menni. De most itt a szünet engedje meg, hogy találkozzatok.
De ha jön a suli tényleg nem ártana tanulni...
14/16 anonim válasza:
(00:36 köszi a fordítást) Szerintem kössetek anyuddal kompromisszumot. Ő megengedi, hogy a csajjal legyél, cserébe te pedig a jegyekkel fogod bizonyítani. Tudom, hogy így kétszeres melódba fog kerülni, de ha úgy érzed megéri, akkor vágj bele.
15/16 anonim válasza:
Apám hogy te micsoda 1 degenerált állat lehetsz, ráadásul 14 évesen...
16/16 anonim válasza:
02:59-es Ez nagggyon jó!:D:D
Kedves kérdező.Mond meg kerek perec,hogy szerelmes vagy és a lánnyal akarsz tölteni minél több időt.Most nincs tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!