Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan magyarázzam el neki, hogy csak a húgom szivatta?
Jujj, elég kellemetlen ügy... Hát azt hiszem legjobb lenne, ha még suli előtt vagy utána rögtön beszélnétek (lehet, hogy élőszóban lenne a legjobb, bár úgy a legnahezebb, ezt neked kell eldöntened, hogy szeretnéd)... Nem hiszem h egy órák közti szünet alkalmas lenne rá. Szóval mondd el neki őszintén, hogy mi történt! Mondd azt is el, hogy te mit érzel valójában, és hogy sajnálod, hogy ez történt...
Gondolom a húgodat nem tudod rávenni egy bocsánat kérésre (pedig illene megtennie), bár lehet nem is fogja érdekelni a fiút akkor... Hát nem tudom mennyit tudtam segíteni... Én azt hiszem ezt tenném...
Mentsd le az itteni kérdésedet és az érkezett válaszokat és küld el neki e-mailben. És kérd meg, hogy beszéljetek újra msn-en ha még akar veled barátkozni. Mindenképpen mond el, hogy sajnálod a történteket. :)
Na eggódj. Elmúlik. És a fiú is túl fogja élni. :)
Te meg megtanultad amit a felnőttek már tudnak:
mielőtt felálsz a géptől, elmented a munkát, becsukod a személyes dolgokat, mert mindig jöhet egy tudatlan gyerek vagy figyelmetlen kolléga. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!