Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a Tanárnő, ha a nevén szólítanám és nem Tanárnőnek? Amúgy nagyon tetszik.
Figyelt kérdés
Nevén szólítanám de továbbra is magáznám.
PL. Megkérdezném, hogy van Claudia ?
meg mondjuk, Claudia meghívhatom egy kávéra ?
2012. máj. 9. 13:41
21/24 anonim válasza:
Kérlek ted meg! Én engem ez miatt kirugtak, nagyon szar helyzet volt, és tök véletlenül történt, bementem megkérdezni adogát néztem nagyon sokáig é s megkérdeztem, pénteken el jönne e velem diszkóba, igent mondot, azt mondta kisérjem fell az irodába a naptáráért, de egy másik helyre vitt az igazgatóiba, bejötek szüleim és elmondta nekik hogy már észrevette hogy szoktam nézni a mellét meg ilyenek (ez igaz is) de nem bántam meg hogy ez miatt kirugtak, rá egy évre, végeztem, kedves Angéla tanárnőm az én ágyamba kellt fel...
22/24 anonim válasza:
mond hogy munkán kívül már jogod van a nevén szólítani :D
23/24 anonim válasza:
Szerintem helyzettől és a személyiségétől függ. Te ismered, hogy mit szólna hozzá.
Esetleg kérdezd meg, hogy szólíthatod-e Claudiának. Legfeljebb azt mondja, hogy nem, maradjatok inkább az XY tanárnőnél. De mégsem voltál vele tiszteletlen.
Amúgy nekem is van egy PhD-m és bár nem tanítok egyetemen, de a munkahelyemre szoktak jönni egyetemisták gyakornokoskodni egy-két hónapra. Eddig mindegyikükkel tegeződtem és a keresztnevünkön szólítottunk egymást. Nekem lenn kicsit furcsa, ha magázódnunk kéne. Igaz én még nem vagyok 40, csak 6-8 évvel vagyok idősebb náluk.
24/24 anonim válasza:
23 válaszoló
Leszel a tanárnénim? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!