Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a Tanárnő, ha a nevén szólítanám és nem Tanárnőnek? Amúgy nagyon tetszik.
Nevén szólítanám de továbbra is magáznám.
PL. Megkérdezném, hogy van Claudia ?
meg mondjuk, Claudia meghívhatom egy kávéra ?
nem értem, miért vágna szájba, amikor ő is a nevemen szólít...
én akkor miért ne tehetném ? nem tegezném le.
igazam van ?
igen, négyszemközt bepróbálkozok nála.
hogy szólítson akkor ? kerülje az olyan szituációt, hogy a nevemen kelljen szólítania.
Tiszteletlenségnek nem gondolnám, ha a nevén szólítanám, elvégre ő is a nevemen szólít, az már más tészta hogy a tanárnőm....
Hülyeség.Engem is a nevemen szólít az összes oktatóm.Miért is kéne kerülniük az olyan szituációt,ahol a nevemen kell szólítaniuk?Miért is?
Márpedig igen magasfokú tiszteletlenség.Szerinted miért nem csinálja senki?Soha életemben nem hallottam,hogy valaki nálunk tanárt nevén szólítson,pedig a tanárok így szokták.De különben próbáld ki!Claudiának megnyúlik az arca,ezt garantálom.
Amúgy a napokba találkoztam vele. Biciklivel ment, észrevett
és mondta hogy helo.... én is azt köszöntem helo.
de másnap mikor találkoztunk, nem mondott semmit.
mármint nem mondta, hogy miért köszöntem neki helot....
úgyhogy semmi gond nem lett belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!