Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólna a Tanárnő, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna a Tanárnő, ha a nevén szólítanám és nem Tanárnőnek? Amúgy nagyon tetszik.

Figyelt kérdés

Nevén szólítanám de továbbra is magáznám.

PL. Megkérdezném, hogy van Claudia ?

meg mondjuk, Claudia meghívhatom egy kávéra ?

2012. máj. 9. 13:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

nem értem, miért vágna szájba, amikor ő is a nevemen szólít...

én akkor miért ne tehetném ? nem tegezném le.

igazam van ?

2012. máj. 9. 14:45
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Azt,hogy baromi tiszteletlenség,jó nagy tapló jellemre utal.Kicsit feletted áll a ranglétrán,egy doktori disszertációval,csak annyival.Nem illik leclaudiázni.Kit izgat,hogy neked tetszik amúgy?
2012. máj. 9. 14:50
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
Igazad van, de szerintem csak óvatosan, és ne mindenki előtt, lehetőleg négyszemközt próbálkozz be nála.
2012. máj. 9. 14:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem nincs igazad.Mégis hogy szólítson,ha nem a neveden?"Hallgató","maga ott" vagy mi?
2012. máj. 9. 14:51
 15/24 A kérdező kommentje:

igen, négyszemközt bepróbálkozok nála.

hogy szólítson akkor ? kerülje az olyan szituációt, hogy a nevemen kelljen szólítania.

Tiszteletlenségnek nem gondolnám, ha a nevén szólítanám, elvégre ő is a nevemen szólít, az már más tészta hogy a tanárnőm....

2012. máj. 9. 14:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemre jársz és nem tudsz ilyen kérdésben dönteni? Micsoda balfékek vannak!
2012. máj. 9. 15:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség.Engem is a nevemen szólít az összes oktatóm.Miért is kéne kerülniük az olyan szituációt,ahol a nevemen kell szólítaniuk?Miért is?

Márpedig igen magasfokú tiszteletlenség.Szerinted miért nem csinálja senki?Soha életemben nem hallottam,hogy valaki nálunk tanárt nevén szólítson,pedig a tanárok így szokták.De különben próbáld ki!Claudiának megnyúlik az arca,ezt garantálom.

2012. máj. 9. 17:34
 18/24 A kérdező kommentje:

Amúgy a napokba találkoztam vele. Biciklivel ment, észrevett

és mondta hogy helo.... én is azt köszöntem helo.

de másnap mikor találkoztunk, nem mondott semmit.

2012. máj. 18. 11:22
 19/24 anonim ***** válasza:
:)Hehe,besértődött,nem lesz meg a tárgyad,nem lesz meg a tárgyad,nem lesz meg a tárgyad!:D
2012. máj. 18. 11:40
 20/24 A kérdező kommentje:

mármint nem mondta, hogy miért köszöntem neki helot....

úgyhogy semmi gond nem lett belőle

2012. máj. 18. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!