Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert van au osszes rendes es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van au osszes rendes es csinos lanynak pasija?

Figyelt kérdés
Az elmult ket honapban 12 atlagos kulseju, szolidnak tudo lanyhoz mentem oda es mindnek volt egy jol kinezo pasija. Akkor megis hol lehet talalni rendes es csinos szingli lanyokat? Templomban keress, , , valaszadok kimeljenek. 18-25 kozotti lanyok erdekelnek.
2012. máj. 8. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ismerősi kör. De am a "jobb" lányokat kézről kézre adják. Sosincsenek egyedül.
2012. máj. 8. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
nem voltak azok szinglik, lehet, hogy nem jöttél be nekik.
2012. máj. 8. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Azért, mert csinosak és rendesek. Lehet találni szingli lányt, biztos csak rossz helyen keresel. Egy csomó kolléganőm van, aki csinos, fiatal és szingli.

25/N

2012. máj. 8. 20:35
 4/11 ASOT ***** válasza:

akad csak kevés...

de olyanok is vannak akik csak azzal koptatnak le h "van pasim"

igazából mindenhol lehet...akárhol belebotolhat az ember egy ilyen lányba, akár holnap lehet h ő szórja ki a szórólapokat...

de sose hátrálj meg! Murphy törvénye! Ha most abbahagyod akkor holnap akihez odamennél de nem mész mert tuti neki is van akkor tuti neki nem lenne :)

2012. máj. 8. 20:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Egy rendes lany nem fog a szemedbe hazudni hogy van pasija, ha kozbe meg szingli. De tenyleg volt nehanynak pasija, ebbol a 12 bol 3 al probaltam meg vonaton osszemelegedni de mondtak hogy van pasijuk es mikor leszalltak az ott varta oket az allomasnal. Aki meg hazudik es kozben egyedul van az egy gerinctelen no, annak azt kivanom hogy orok eletere maradjon egyedul. Aki hazug az haljon meg.
2012. máj. 8. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:
A szép csajokkal az a baj, hogy ők jellemzően tudják hogy magukról hogy szépek, és tudják hogy sokakat megkaphatnak. Viszont egy kevésbé szép lány általában jobban megbecsüli a barátját. Az én barátnőmnek egyetemig nem is volt barátja.
2012. máj. 8. 20:42
 7/11 ASOT ***** válasza:

Attól még nem szemét vagy , nem olyan rendes egy lány h azt hazudja h van pasija!

Attól h egy lány a te szavaiddal "normális" az nem azt jelenti h annak kellesz is!

Ergo ha nem vagy neki szimpatikus akkor valamit mondania kell.

2012. máj. 8. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:

EZ jó!!!

imádom az ilyen élet alkotta vicceket.

"Miert van au osszes rendes es csinos lanynak pasija?"

Tegnap meg valami olyat olvastam, hogy:

Miért hiszi azt minden pasi, hogy a szép lányok foglaltak.

PPPffffffff....

2012. máj. 8. 21:16
 9/11 ASOT ***** válasza:

21:16!

ez van sajnos! :)

akiket sorozatban csalódás éri azok egyértelműen úgy gondolják h se normális pasi se normális nő nincs aki nekik "bejönne"

2012. máj. 8. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:
jogos az állítás! Én felpontozlak!
2012. máj. 8. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!