Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb haverom megtetszett. Most mit csináljak?
15 éves fiú vagyok és egyik nap a 8 éve ismert legjobb barátom különösen megtetszett és attól tartok hogy vonzódok hozzá. Viszont nem merem se neki se senkinek elmondani. Amúgy őt már láttam korábban meztelen de akkor még nem hozott lázba (pár éve) pedig nagyon sportos teste van én meg olyan átlagos vagyok. Kérlek segítsetek mit csináljak.
15/fiú
Ezzel a hetero/homo témával kapcsolatban az a baj, hogy nagy az intolerancia, a társadalom nem elég érett, hogy egészségesen tudja kezelni ezt a dolgot. Sok ember, aki viselkedésével a melegek ellen uszít, valójában saját érzelmeit próbálja titkolni, mert szégyelli.
A világ legtermészetesebb dolgai közé tartozik, hogy léteznek olyanok, akik a saját nemükhöz vonzódnak, a genetikán kívül egy gyenge apai vagy erős anyai jellem is hozzájárulhat, hogy kialakul. A férfiak legtöbbször audiovizuális ingerekre jönnek izgalomba, vagy tapintás útján, egyeseket mellek, másokat lábak látványa hoz lázba, szép szemek, csengő hang, finom parfüm.
Ha magamat kéne jellemeznem, azt mondanám, hogy 98%-ban vagyok hetero, és férfi sztereotípiákon kívül a szép lábfejek látványa szeret örömet. Ez a világ legtermészetesebb dolga, a fajon belüli diverzitás a faj fennmaradásának alapja, annak ellenére is, hogy egyes módosulások, pl. a melegek fajfenntartás szempontjából zsákutcának bizonyulnak.
A vilgá legtermészetesebb dolga: rengeteg fajnál, köztük több emberszebásúnál megfigyelték a homoszexualitást, így ez természetesnek mondható. A homofóbia viszont csak az embernél figyelhető meg, nem túlzás így azt állítani, hogy inkáb ez a természetellenes.
A te szempontodból az a lényeges, hogy a környezeted mennyire toleráns, vannak-e homofóbok, ők azok, akik igazán megkeseríthetik az életedet.
Ilyen idős koromban nekem is volt egy srác, aki plátói módon tetszett, de kinőttem. Azt hiszem, nem ő maga, hanem a homoszexualitás extremitása vonzott, de idővel elmúlt. Ma kb. 500 fiúval járok egy évfolyamba, de semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!