Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legjobb haverom megtetszett....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb haverom megtetszett. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok és egyik nap a 8 éve ismert legjobb barátom különösen megtetszett és attól tartok hogy vonzódok hozzá. Viszont nem merem se neki se senkinek elmondani. Amúgy őt már láttam korábban meztelen de akkor még nem hozott lázba (pár éve) pedig nagyon sportos teste van én meg olyan átlagos vagyok. Kérlek segítsetek mit csináljak.

15/fiú

2012. máj. 7. 21:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hát egy lánynál nem lenne rizikós, mert legrosszabb esetben visszautasít és kész.

Biztos vagy benne, h a barátod is homár?

Ha nem az, az gyönyörű jelenet lesz.

2012. máj. 7. 22:37
 12/24 A kérdező kommentje:
az a gond hogy nem tudom, szoktunk verekedni meg birkózni olyankor van hogy véletlenül megfogja a farkam de nem tudom pontosan hogy reagál rá. meg már többször aludtam mostanában nála és volt hogy egy ágyon aludtunk
2012. máj. 7. 22:43
 13/24 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy közhírré teszi, ha rákérdezel?
2012. máj. 7. 23:11
 14/24 A kérdező kommentje:
és ha a kérdésem miatt vége lesz a bárátságunknak mert melegnek fog tartani?
2012. máj. 7. 23:19
 15/24 A kérdező kommentje:
vagy egyszerűen vajjam be neki és nézzem meg mi történik?
2012. máj. 7. 23:59
 16/24 anonim ***** válasza:
Még ne, szerintem a 4. jó tanácsot adott.
2012. máj. 8. 06:06
 17/24 anonim ***** válasza:
Jobb jutott eszembe. Ha legközelebb együtt vagytok, és neked feláll tőle, akkor ne tereld el a figyelmét, hanem inkább viccesen hívd fel magadra. Egy "szerelmi vallomástól" valószínű, hogy megijedne, így viszont még lehet, hogy ő fog kezdeményezni. Rosszabb esetben lehülyéz.
2012. máj. 8. 08:06
 18/24 A kérdező kommentje:
és ha benne van akkor megcsókolhatom vagy azzal várjak míg kialakul közöttünk kapcsolat??
2012. máj. 8. 10:02
 19/24 anonim ***** válasza:
na takarodj gusztustalan állat
2012. máj. 8. 12:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Privi ment.
2012. máj. 8. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!