Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek hogyan történt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogyan történt a legkellemetlenebb randitok?

Figyelt kérdés

Rövid történetet is írjatok, ha lehet illetve kort és nemet is.

+ Mikor történt az eset?

2012. máj. 3. 15:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem jött be a partner, pedig már kamerába masztiztunk is egymásnak. Kínos volt.
2012. júl. 6. 20:52
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyon tanulságosak. :) Jöhetnek még!
2012. aug. 3. 14:59
 23/29 anonim ***** válasza:
55%
Túl korán józanodtam ki... Rég volt, talán igaz sem volt.
2012. aug. 12. 10:48
 24/29 anonim ***** válasza:
Úgy hogy nem jött el a fiú.:D
2012. aug. 26. 14:30
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as és a 8-as nagyon nagy. :D
2012. aug. 26. 14:49
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis mesék! :D
2012. aug. 26. 14:54
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém egy iszogatós szülinapi estével kezdődött, aminek láthatólag is megvolt az eredménye, elég jó állapotba kerültünk már a végére. Ekkor "ismertem meg" a csajt. Külsőre nagyon bejött, a többire nem igazán emlékeztem...

Aztán bejelölt facebookon, beszéltünk kicsit, meg másnapra megbeszéltünk egy randit. A helyszínen úgy várt, hogy ott voltak a valamiféle tróger suttyó haverjai, akik még gyerekek voltak igazából(14-16évesek). Egyébként a csaj 18 éves, én 22 vagyok. Aztán szerencsére sikerült lerázni azt a bandát, majd közölte, hogy akkor most megvárjuk a legjobb barátnőjét, mert ha nem baj, ő is csatlakozna -.-" Na így is lett, ezután megint megkerestük azt a sutyerák bandát, mert a barátnője mindenáron találkozni akart velük. Egy parkban találtuk meg őket, éppen füveztek... Na ekkor kezdtem el gondolkozni azon, hogy hogyan kéne megszabadulni tőlük, hogy azért mégse legyek bunkó. Utána kicsit mászkáltunk, végül a törzshelyünkön kötöttünk ki, ahol a két csaj elvárta volna, hogy én fizessem az estéjüket, ami persze nem történt meg, nekem nagyon nem pálya az ilyen. Aztán kis idő múlva szerencsére a barátnő lelépett, aztán én is mondtam, hogy lassan mér menni kéne. Felraktam hazafelé a villamosára, aztán visszamentem a helyre, és megittam 1 sört végre nyugodtan, megkönnyebbülve...

2012. aug. 26. 14:56
 28/29 Béca ***** válasza:
75%
Nekem volt a legjobb randim, azért mert még nem volt randim.
2012. aug. 26. 15:01
 29/29 anonim ***** válasza:
a belvárosban találkoztunk! kapkodós volt az egész napom! nem úgy terveztem. pár percet késtem is ! kifáradtam a nagy loholásba ! a srác kérdezte hova menjünk?! mondtam neki én csak szeretnék leülni végre egy kicsit! azt mondja jól van üljünk le csak ne itt. mondom oké! valamivel több mint 1 kilóméteres (!) sétálás után bejelenti hogy ez a pad jó lesz (semmivel nem volt jobb az a hely ahol előtte voltunk) 1 órás monoton beszélgetés következett a srác nem nevetett a poénjaimon ő egyántalán nem akarta feldobni a hangulatot, engem lefosott egy madár... neki még sose volt csaja és sose csókolózótt de azért az mégiscsak dúrva volt hogy a búcsúcsóknál megharapta a nyelvem és a fogam is összekoccant az övével! ő 14 volt én 15
2012. szept. 13. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!