Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Nektek inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Florcsi9 kérdése:

Srácok! Nektek inkább a csajosabb vagy a lazább csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
Én 17 éves lány vagyok, szeretek csinosan öltözködni, magassarkúban járni, ilyesmi, de közben nagyon szeretem a Forma1-et, nagyon szívesen űzök fiúsabb sportokat, nem zavar ha közben piszkos leszek. És nem tudom, hogy ez a kettősség zavarja-e a fiúkat...
2012. máj. 3. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Florcsika, attól nem leszel laza, ha szereted a forma1-et :D
2012. máj. 3. 14:44
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a csajosan lazák. Amúgy Forma 1 szerintem egyikhez sem nagyon illik, úgyértem ettől nem leszel se "lazább" sem pedig "csajosabb".
2012. máj. 3. 14:44
 3/11 A kérdező kommentje:
nem csak arról írtam, de ha nem is lazább, de fiúsabb...
2012. máj. 3. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
mi számít laza csajnak?
2012. máj. 3. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:
17 évesen még nem baj, ha nem vagy teljesen nőies. 20-on felül viszont óriási előnyt jelent, ha az vagy.
2012. máj. 3. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Ne legyél piszkos, ha lehet minden nap fürdjél is meg. A Forma1 nem érdekel. Milyen bugyi vagy rajtad? :P
2012. máj. 3. 14:48
 7/11 anonim ***** válasza:
rajtad kívül még pár millió nő szereti a forma1-et, focit, stb...pl én is, de ez nem lazaság...de itt a nagy titok a kérdésedre, ha a fiú szereti az adott sportot akkor örül, h nem nyávogsz azért, h kapcsold el a tv-t , ha nem szereti akkor idegesíti, hogy azt a szart kell nézni :D
2012. máj. 3. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Én olyan laza vagyok egyébként, hogy már 3 HETE nem fürödtem!!!! Na ezt kapd ki.......
 9/11 anonim ***** válasza:
egyátalán nem zavarna, sőt :D így ezek alapján jó csajnak tűnsz :D bár még nem jellemezted magad :D Go KIMI Go! :D
 10/11 anonim ***** válasza:

LOL

2012. máj. 3. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!