Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akár itt akik komoly kapcsolatot szeretnének? 24F
"Azért keresnék komolyat mert utálok szakítani..."
Ezek után hiába tagadod. Nem tetted túl magad még a szakításon.
Én egy évtizedes házasság után voltam egyedül kb. 1 évig. Iszonyatosan élveztem, nagyon jó egyedül lenni! Megtanultam főzni, volt időm a hobbimra és megismertem egy csomó lányt. Kellett a hosszú rabság után a szabadság. Mos t már vége van ennek és nem is cserélném el rá a mostani kapcsolatomat.
Merjél kilépni a rossz kapcsolatokból. Még 5-6 évig eszedbe ne jusson megházasodni!
Inkább pszichológushoz menj. Mit szóljon az, akit mondjuk 20 év után hagy ott a párja? Ne legyél már ennyire életképtelen! Meg itt fenyegetőzöl, hogy öngyi leszel. Igen, ha így állsz a dologhoz, akkor tényleg egy lúzer vagy, ahelyett, hogy bőgsz mint a szamár inkább cselekednél. Az exet hagyd a francba, ami elmúlt az elmúlt és egy kapcsolat sem jó felmelegítve.
Elég az önsajnálatból, rázd meg magad, menj egy szakemberhez, aki rendbe rak kicsit lelkileg, utána lehet menni csajozni, mert messziről látszik, hogy érzelmileg labilis vagy, és az ilyet kerülik a lányok.
azért az nem kellene
nincs vége a világnak, mert éppen egyedül vagy
millió nő van az országban, akik komoly kapcsolatot akarnak
csak neked most nem egy komoly kapcsolat kellene, hanem élni, megtapasztalni, hogy milyen jó egyedül, hogy nincs vége semminek attól, hogy lelépett a barátnőd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!