Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebook on valaki szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook on valaki szerint ősze lehet jöni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 19:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Igen, simán ősszel is összejöhettek. jöni-meni LOL
2012. máj. 2. 19:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Oh na ne mond hogy forog :) a kérdésem az volt hogy ősze lehet e jöni fb on valakivel is lehet e neki hini. Amit ír érted már te :D
2012. máj. 2. 19:26
 13/19 anonim ***** válasza:
12%
Miért kell basztatni mindenkit, aki nem tud helyesen írni? Mintha nem lenne érthető a kérdés. Manapság mindenki csak kötözködni tud?
2012. máj. 2. 19:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem

Ha Őssze akarsz jönni valakivel nehogy már a f*szbukon írjál neki -.- Beszélgethettek de randira inkább élőben hívd el de szerelmet v valamit nehogy FB-n valljál már neki. Ez csak akkor jön be ha a csaj egy igazi mai kva (mint sajnos a mai fiatalok 70%-a) és egész nap ott lóg és máshol el se lehet érni...

2012. máj. 2. 19:29
 15/19 Doruss ***** válasza:

Igen. Az már más kérdés, hogy mennyire érdemes. Hogyha valakit ismersz, élőben is beszéltetek, beleszerettél, akkor igen. Viszont nekem egyszer volt olyan, hogy egy fiú aki a sulimba jár de am még soha nem is nagyon beszéltem vele személyesen, rám írt, többször is, meg bókolt facebookon, lájkolgatott aztán randira hívott. Na hát ez nem így megy.

Szóval össze lehet jönni úgy is. Csak élőben is tegyél érte :) am fiú vagy v lány?

2012. máj. 2. 19:29
 16/19 A kérdező kommentje:
Veled nagyon egyet érték
2012. máj. 2. 19:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Bocs Bence nem jössz be:DD
2012. máj. 2. 19:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Össze lehet, én is ott ismertem meg a párom :) De ha ilyen borzalmasan írt volna, akkor bizony szóba se állok vele :D
2012. máj. 2. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:
igen...de nem alegjobb kapcsolatok alakulnak ki belőle az tuti.nekem is volt onnan barátom.nem bántam meg,de hidd el sosem lesz belőle olyan igazi szerelem...legalábbis még nem hallottam olynról
2012. máj. 3. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!