Facebook-on e-mail cím szerint lehet keresni embereket? Ha igen akkor hogyan?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 15:49
1/5 anonim válasza:
Csak név alapján lehet. Ha megvan a név a keresőben, a bal oldalon lévő Emberek menüre kattints, és onnan lehet városra és/vagy iskolára és/vagy munkahelyre rákeresni ha a személy megadta ezeket az adatokat és publikusak is.
2/5 A kérdező kommentje:
csak az e-mail címe van meg, és én meg szeretném keresni mert kiváncsi vagyok rá, de amugy nem ismerem őt.
2012. febr. 22. 16:09
3/5 A kérdező kommentje:
vagyis csak a keresztneve van meg nekem, meg az hogy szerintem valahol itt Budapesten lakik.
2012. febr. 22. 16:10
4/5 anonim válasza:
Így nem fogod megtalálni. Név nélkül nem lehet keresni, és csak a névből létrejött találatokat lehet szűrni (és azt is csak akkor ha ismeretlenként láthatod).
Csak a keresztnév nem fog kiadni használható találatot. Még ha egy Kis/Kiss/Nagy/Szabó lenne, Budapesten az sem adna ki olyan pontos találatot, mert ezernyi ilyen ember van.
5/5 A kérdező kommentje:
értem
azért köszi
2012. febr. 22. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!