Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 5 évig tartó kapcsolat után mennyi időre van szüksége a férfinak, hogy kilábaljon teljesen a szakításból?
szerintem esélyes a dolog!!szép lassan kezdjetek el ismerkedni újból,ne kapkodjatok!szerintem biztos hogy bejössz neki és akar tőled valamit.a sors?szerintem nincs véletlen!!
az sem véletlen hogy előbb kellettél neki mint a volt barátnője,mert annak idején gyaníttom hogy nálad előbb próbálkozott mint a volt barátnőjénél!szerintem szép nyugissan kezdjétek el a dolgot.az sem véletlen hogy megint egymás útjába kerültetek.
Köszi a biztató szavakat:)
Igen, engem nagy valószínűséggel hamarabb megismert, mint őt. Nem is baj ám, hogy akkor nem velem jött össze, mert most lehet én lennék az a liba, aki miatt gyötrődik:( fiatal voltam, és lehet én töröm össze a szívét...
Nade ez sosem derül már ki. talán én leszek az, aki begyógyítja a sebeit:)
ma 22:32
valószínű igen!:)
és ő ezért hálás lesz.sok sikert!
Még mindig jobb egy "kár érte", mint egy "mi lett volna, ha?". :)
24/f
Áááh, semmi nem lett a dologból, de köszi a kérdésed :)
Ha jól tudom még egy időre összejöttek megint, utána megint szakitottak... Én meg inkább nem folytam bele, hagytam a csudába. Bár jó pasi, de mégse éri meg...
Már van más a képben... De itt meg az a gond, hogy messze lakunk, távkapcsolat meg nem oké... :( Ez az én szerencsém:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!